Friday, June 10, 2011

Tutorial Bunga Ros @ Kelas Ann

Alhamdulillah...saya telah pun buka "Pages - Tutorial Bunga Ros" (seperti foto diatas) di Blog Kelas Ann dengan paparan foto langkah demi langkah teknik jahitan sulaman reben bunga ros. Insya-Allah, tutorial berikutnya...saya akan cuba upload foto langkah demi langkah teknik jahitan sulaman reben Kudup Bunga Ros. Saya juga syorkan anda copy & paste @ save didalam CD EBook Jahitan Sulaman Reben. Harus ketahui bahawa Blog Kelas Ann terhad untuk 100 pembaca sahaja. Maka anda yang dapat masuk adalah 1ST GROUP dan tempoh anda untuk berada di dalam kelas ini hanya untuk 2 minggu sahaja, selepas itu...saya jemput pula 2ND GROUP untuk masuk ke Kelas Ann. Pada yang telah menerima email, sila masuk dengan segera dan pada yang tidak menerima email jemputan, sila email kepada zsi_trading@yahoo.com untuk penyemakan senarai pembeli EBook.

13 comments:

Mass M. Yasin said...

Saya berminat nk beli ebook tu Di bahagian mana nak klik ke tempat tu?

Diari Ann said...

Hi Mass,
saya tengah kemaskini bahagian produk...insya-allah..saya akan upload tentang pembelian CD EBook Jahitan Sulaman Reben.

Kak Ina said...

pn ann, tak fama..nak cari kat mana blog kelas pn ann tu? dlm cd ke?

Kuazue Mohamad said...

as salam sifu..
azue ada antar email.. minta puan tukar email add sbb azu tak leh nak komen bila masuk n tak leh nak polow.. nanti puan cek email tau.. plak tu.. lepas dah kuar.. tak leh nak masuk semula ke kelas ker? so cemana nak g sambung copy tutor selanjutnya..nak kena tunggu invite semula ka?
tq puan..

Diari Ann said...

Kuazue,

nama anda masih ada dalam list. Saya tidak removekan. Cuba sekali lagi.

D'SHA said...

sha dah email....

Adik Nor said...

Salam Pn Ann,

Sy dah masuk kelas Pn Ann hari jumaat lepas. Tp hari ni nk masuk balik ,keluar error msg " Invitation no longer valid". Nk buat camner yer?

Kuazue Mohamad said...

huhuhuhu... pn ann.. bila masuk ikut email dia tulis invitation no longer valid... ce mana nak ke kelas nie...??

Diari Ann said...

Adik Nor & Kuazue,

untuk masuk kali kedua, anda kena masuk melalui direct blog...bukan melalui email jemputan.

must_win said...

salam..
pn kalau nak dapatkan e book tu camne yer..
tq

dalna said...

yup...camne nak daptkan ebook tu

dalna said...
This comment has been removed by the author.
Lailyana Ayu said...

saya mau beli cd ebookd itu berapa ya