Thursday, June 9, 2011

Kelas Ann

Alhamdulillah...akhirnya Blog Kelas Ann tercipta khusus untuk pembeli EBook Jahitan Sulaman Reben mendapatkan Free Tutorial sebagai Free Gift seperti yang dijanjikan. Blog itu adalah Closed Group Discussion dan khusus untuk pembeli EBook Jahitan Sulaman Reben sahaja.
  • Saya telah pun menghantar email jemputan kepada pembeli-pembeli. Pastikan anda mendapat email jemputan dari saya. Jika anda belum menerimanya maka anda berada dalam GROUP KEDUA. Ini kerana jemputan @ 'Syarat Blog' pembaca terhad untuk 100 orang sahaja.
  • Kepada pembeli yang beli secara sms dengan tidak berikan email add anda, sila email kepada zsi_trading@yahoo.com.
  • Sebelum kelas bermula, saya minta anda berikan komen tentang wajah bilik darjah ini...adakah anda berpuas hati dengan cat warna dinding dan papan tandanya ? Berikan komen ikhlas anda !
  • Sepanjang pembelajaran, sila ajukan soalan jika anda tidak faham atau kurang jelas bagaimana hendak jahit dan sebagainya. Jangan segan untuk bertanya atau anda boleh ajukan soalan di email diariann@gmail.com.
  • Apabila anda berjaya masuk ke Kelas Ann, sila Sign In as Followers untuk anda ketahui bahawa kelas telah bermula.
Saya amat berharap, anda dapat menafaatkan blog berkenaan dengan sebaiknya dan belajarlah sesama kita sehingga sukses. Semoga kita mencapai matlamat dalam menimba ilmu...insya-Allah !

13 comments:

Djari Kreatif said...

salam pn, tq for the invitation...i follow u...(aida_razli)

SueShaem said...

salam pn ann.. tq for the invitation tp sue x boleh follow pun...nape?huhu

Djari Kreatif said...

salam pn...semalam dh follow u..tp arini try nk gi kelas..x bole buka la...kenapa ye??dlm list ada..tp bila klik "Kelas Ann" empty...

Diari Ann said...

Cuba anda Klik pada banner "Kelas Ann" saya dah letak direct link...jika ada masalah lagi tolong maklumkan...sebab status anda saya TIDAK remove...masih lagi ada dalam list..

Nor Aiza Dahlan said...

akakkkkkk den tak ado ko....hehehhehehhe

ct@min said...

puan, xdpt invitation..tp cemana nak tau klu dlm 2nd group...huhuhu..rugi klu xdpt join ni...

Kak Ina said...

Salam pn ann, kak na blm terima invitation maybe 2nd group kot. email add kak na inang_ina@yahoo.com.sg


hati tu beli cd dgn sms

Diari Ann said...

NorAiza,
tak do pun tak po...hang dah terlebih sudah tau...kecuali bunga yang ke 15...hehehehhe...

ct@min & Kak Ina,
Jika tidak menerima email jemputan dalan 1st group, bermakna termasuk dalam 2nd group. Closed Group Discussion Blogspot memang terhad untuk 100 pembaca sahaja. Kena tunggu dalam tempoh 2 minggu dari tarikh 9/6/11. Sabar eekk..insya-allah akan di jemput masuk...



kepada yang dah berjaya masuk..saya inginkan kepastian, adakah anda dapat membaca tutorial di Kelas Ann ?

irsawati said...

dah dpt masuk. dah follow. dah baca tutiorial. thank you cikgu ^^
suke sgt

Kak Ina said...

ok pn ann, kak ina tunggu jemputan nanti :))


tq pnn

ct@min said...

ok..terima kasih pn...

Yanti bt Zaini said...

salam pn ann, terima kasih invite saya dlm 1st group..dah berjaya ikuti kelas dan dah follow...
tak dapat jadi anak murid di kelas kat kl, jadi anak murid pn. ann dlm online pun dah seronok sangat2...

dalna said...

camne nak masuk ye? kena beli ebook ke camne tu