Monday, June 13, 2011

Update Kelas Ann

Pada 10 June 2011, saya telah update Tutorial Kedua iaitu Kudup Bunga Ros. Sila masuk dan dapatkan info terkini. Selain itu ada 44 orang lagi yang masih tidak balas email jemputan dari "Blog Kelas Ann". Saya harap sangat, anda dapat baca informasi di blog ini dan masuk dengan kadar segera. Kepada mereka yang TIDAK menerima email jemputan dari saya, BUKAN BERMAKSUD anda TIDAK dapat sertai, sebaliknya anda termasuk dalam 2nd Group. Saya harap, anda bersabar eekkk...blog diskusi tertutup memang terhad untuk 100 orang sahaja. Sekali lagi saya jelaskan...bahawa FREE GIFT untuk belian EBOOK Jahitan Sulaman Reben hanya untuk 2 tutorial sahaja. BUKAN bermakna anda boleh masuk Kelas Ann selamanya...hehehehhe....

5 comments:

Kuazue Mohd said...

salam puan...

cemana nak ke kelas nie.. ta tau la dia nyer http... ?? huhuhu...

euphoria said...

Puan, saya dah masuk dan tgk dua-dua tutorial ... tapi kan.. tak boleh buat comment. Maybe itu sebabnya mcm senyap je.

SueShaem said...

betul tu..sy pun dah msk kelas pn hr tu.. tapi x boleh nak follow & comment... knp yek?

Diari Ann said...

eemmm...saya pun tak tau kenapa..sebab saya TIDAK TUTUP comments...saya boleh nampak ianya open...

IKIN said...

salam puan...bila agaknya kelas ann yg kedua dibuat....saya masih xdpt jmputan lagi....saya beli guna e-mail...adakah saya sudah ktinggalan...