Monday, February 22, 2010

Sulaman Reben Corak Batik

Sudah lama tak update info terkini di my Blog...almaklum..saya memang bz dengan tempahan sulaman reben...sejak sebelum CNY lagi...stress sangat-sangat...sebab ketandusan idea...nak jahit apa ? paten apa ? warna reben apa ? sampaikan...blog lama tersadai tak update-update...peminat dah dok tanya..."PnAnn...takde stori terkini ker ?" hehhehehhe...nak stori apa eekkkk...saya pun tak tau nak stori apa...Jika free...memang dah update laaa blog ini dengan tutorial...okey...cuba rujuk paten diatas....buruk benor kan....hehhehe...itu idea orang pemalas...siapa lagi..."saya laaaa"....hehehhehhe....simple sangat-sangat....bila dah siap jahit..saya sendiri tak tau nak buat apa dan untuk apa ?....apa yang terlintas...buat sekeping-sekeping berlainan warna reben...kemudian cantum...buat patchwork cadar katil....jika dibuat...ada tak yang sanggup nak tidur ? hehhehehhehe....okey laaa....saya sebetulnya saje je nak aktifkan balik blog nie...daripada sunyi sepi....jumpa lagi di lain mesej....

4 comments:

LyDia DeLia said...

pn ann..corak ni kalau buat kat sarung kusyen cantik sgt!

~Pn Ann~ said...

LyDia,

Itu laaa...ada yang kata...walaupun simple..tetapi menarik juga...

cik pija said...

waaaaaaa...cntik sgt....nkkkkkk...

cik pija said...

waaaaaaa...cntik sgt....nkkkkkk...