Background

Jom Follow My Blog

Follow by Email

Wednesday, February 24, 2010

50 BLOG TERBAIK MALAYSIA Pilihan InTrend

Informasi ini saya ketahui di chat box yang disampaikan oleh NurAzza....terus ke kedai beli majalah InTrend...mukasurat 134 "50 BLOG TERBAIK MALAYSIA Pilihan InTrend", belek dan belek lagi...nampak Blog DiariAnn...untuk kategori Usahawan....terkejut, gembira, macam-macam perasaan ada...Alhamdulillahhhhhhhhh sangat-sangat...setelah bertahun berblog...berkongsi ilmu dan tips...luahan perasaan dan sebagainya....tak sangka Blog saya tersenarai antara beribu-ribu BLOG yang ada di Malaysia....sebenarnya...perasaan gembira saya ini...adalah kerana...tak sangka terpilih...almaklum di Malaysia ada beribu-ribu blog....apabila tersenarai dalam 50 blog...itu....yang amat membanggakan saya sangat-sangat....syukur alhamdulillah....sebenarnya menulis blog ini adalah bidang yang mencabar...sebab...kena fokus...apa yang nak disampaikan...tujuan @ matlamat...konsep...adakah mesej yang kita hendak sampaikan mencapai sasaran....ada kala anda akan dikritik...ada kala anda akan dikata...dikutuk dan sebagainya...itu sudah pasti...apa pun..saya selalu pegang kepada matlamat diri..."saya tahu apa yang saya buat dan saya tahu sejauh mana niat ikhlas saya...."...anyway...Alhamdulillah dan terima kasih kepada Majalah InTrend yang bernaung dibawah ASTRO dan terima kasih kepada pengunjung setia blog saya...Insya-allah selagi ada kudrat dan anugerah idea dari Allah swt..saya akan senantiasa update my blog...cuma kini aje...masa amat terbatas...disebabkan sibuk untuk siapkan tempahan dan buku-buku saya...sebabnya...semuanya nak cepat....hehhehehe....

21 comments:

euphoria said...

yahhhhhh ini lah yg membakar semangat ni kaaaannn. Tahniah cikgu!!

Salmi said...

Alhamdulillah syukur..moga terus suksess dan berkarya..congrats Pn.Ann

CikTie said...

tahniah pn.ann. moga lebih berjaya dalam mencari idea2 terbaru... pn.ann mmg layak dapat semua ni...!

Mrs NarchotiQue said...

wah gelamer pn ann
congrats
wish u luck better than yesterday...

Iera said...

iera br je baca InTrend terbaru semalam. Congrate sebab blog ni tersenarai 50 blog terbaik M'sia..

Azlina Abdul said...

Wow! That is SO COOL!!!! Congrats dear! All the best!!!

ComeyBelako said...

tahniah sis. i really adore you!

Diesha said...

tahniahhhh..bukan senang nak mendapat semua tu....ye semoga Puan Ann terus maju....

Azfa said...

Tahniah!! buat kerja ikhlas ada ganjaran nya..

cikja said...

Tahniah pn.An. Saya tumpang gembira sama. Pn sumber inspirasi saya walau tak boleh nak lakukan sendiri tapi sentiasa mengikuti cerita pn An. Syabas wanita melayu

...aida... said...

Tahniah pn. Ann. Blog puan sumber inspirasi saya. Semoga terus berjaya selepas ini!

~Pn Ann~ said...

Dear All,

Maaf tidak dapat sebut satu persatu nama...apa pun..saya nak sampaikan TERIMA KASIH diatas ucapan yang diberikan...

Dengan sokongan pembaca laa...makanya saya terus bersemangat untuk berkarya dengan idea-idea baru...

Tanpa kalian..pastinya saya tidak akan "berblog"....hehhehehe...

fisya2000 said...

TAHNIAH, PUAN ANN. SEMOGA BERJAYA D MASA AKAN DATANG!!! :)

kodzan said...

Salam ngeblog...... semoga blog yang lainnya segera menyusul untuk menjadi "The Best" .......

ayie4630 said...

tahniah Pn. Ann....
always smile and nice day...

zurazari said...

tahniah dear... hope terus success=)

kakihujan said...

tahniah sangat2 ...
nmpaknya sudah lama dalam bidng blog nii so boleh lah saya mintak sedikit ilmu untuk menjadi bloger brjaya seperti anda..

http://kakihujan.blogspot.com/

Asrul Hafiz said...

follow lah blog sy..
mcm2 ada...
http://realitytvku.blogspot.com/

Seorang Lelaky said...

TAhniah....gud luck.....teruskan menjadi kaya

Eena Arrina said...

bestnya..gudluck korang :P

CIK TOM said...

blog yg mantap2..mesti seronok tersenarai dlm majalan kan :)


3 Blog Pilihan Terbaik