Tuesday, October 6, 2009

Rindu Ku Terubat !

Alhamdulillah...dapat bersua kembali dengan sahabat baik setelah agak lama tidak bersua muka untuk luahkan perasaan. Sejak sahabat hadapi masalah peribadi yang menyekat pergerakannya...saya akui agak dukacita juga kerana tiada lagi tempat untuk meluahkan perasaan...tempat untuk selesai masalah...almaklum...dia laa yang lebih arif dan faham masalah saya dengan senario WMC, masalah rumahtangga saya...dan dia laaa insan yang benar-benar tahu dari A-Z...borak punya borak...kemudian dia pun cakap..tentang hasrat kawan kami yang ingin jadikan saya seperti Martha Stewart...tersedak kejap saya bila dia usulkan isu ini kepada saya...katanya..."di Asia iaitu M'sia, Singapore, Brunei dan Indon...BELUM ada lagi idola yang berkebolehan seperti saya..Setiap kali aku nonton rancangan Martha Stewart..Aku mesti teringat Pn Ann..sebab dia aje yang aku nampak berkebolehan dari semua kerjatangan..." hehehhe...lucu gak dengar...bila fikir...eehhh...betul gak...kalo isu masak pun oke...ramai gak yang puji masakan...kata sedap...sampai ada yang syorkan buka kedai makan...hehhee...dah macam isi buah dalam bakul dan angkat sendiri....hehhehehe......kemudian kawan kata...cuma dia kena buat proposal dan usulkan kepada production house...saya kata...jika korang serius nak buat...satu aje saya minta...saya nak addkan peniaga WMC...dalam apa jua segmen yang saya buat...maksudnya...jika saya buat produk craft etc...kemudian saya akan usulkan beli dengan peniaga WMC bla..bla..bla...kawan kata oke...TETAPIIIII....adakah akan mendapat sambutan ekkk rancangan tu ????? Wallahualam....kuatir...ramai plak yang tutup TV...hehehehehhehe....

10 comments:

CikTie said...

salam pn.ann...wah! ciktie rasa itu satu cadangan yg bagus dan tepat! rasanya dah lama pn.ann bagi macam2 free ilmu kat kami semua...dari yg zero knowledge sampai dah boleh buat business dan dr keras tangan sampai dah lembut tangan. So ini salah satu lagi cabang utk pn.ann sampaikan ilmu pd kami semua...why not...sifu pasti BOLEH! InsyaAllah...

anna said...

saya pon sokong..citer martha tu rancangan kgemaran saya..tentu ramai yg akan tgk siaran pn nnti..insyallah

HONEYZEE said...

PnAnn...satu cadangan yg baik...moga2 hasrat ini akan terlaksana satu hari nanti..Insya'allah...

Razna Creation said...

saya sokong puan ann buat..

sokong sangat sangat..

minat sgt racgn mcm martha ..byk info

mcm rachel ray pun ok gak..fun to watch

isya said...

salam pn ann..
ok la tu . mana tau satu hari pn ann jd mcm martha. skrg pun pn ann dah msk tv kan? saya yakin pn ann blh ada rancangan sendiri, insyaallah .

inahaiqal said...

Alhamdulillah....

Saya peminat setiaa... Bagus idea tuhh....

zai kulim said...

satu cadangan yg bagus tu puan ann..teruskan...

zai kulim said...

cepat bila nak buat zai org pertama yg sokong dan berada depan tv...

zai kulim said...

ramai penyokong puan ann..percaya lah..

~Pn Ann~ said...

hhahahhahahhaha....ekceli kan...makin popular makin banyak fitnah menyerang diri...hang buat baik pun orang kata...hang tak buat pun orang kata...hang buat pun orang kata..semua orang kata...yang penting kita dapat pahala dari hasil umpat orang...kita makin senang dengan pahala umpatan...orang yang umpat makin susah dengan mengumpat...contohnya Datuk Siti...hahhahaha...