Saturday, October 10, 2009

Cushions & Table Runner

Dua sarung kusyen ukuran 16" x 16" dan Alas Meja ukuran 2 meter panjang, 22 inci lebar. Harga Jualan Asal = RM450.00. Oleh sebab saya nak clearkan stok kedai...maka saya jual RM300.00 satu set seperti diatas.
Pandangan atas alas meja.
Sulaman Reben di bahagian kiri dan kanan Alas Meja.
Dua set sarung kusyen ukuran 16" x 16" Jika ada sesiapa berminat nak order, boleh email kepada saya. Untuk set alas meja dan kusyen, hanya ini sahaja yang ada...Last Stok ! Kini...dalam proses untuk siapkan produk sulaman reben tahun 2010.

19 comments:

Salmi said...

pergghhhhh..so sweet esp dat table runner

E-RA said...

harga cc tu brapa rm sis?

nazardeymesin07 said...

harikasınız maşallah

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

~Pn Ann~ said...

Salmi,
ekceli..reben pink tu kan...jika dilihat yang asal..memang menarik sekali..saya sendiri tak puas menatap setiap hari..sampaikan sayang nak letak atas meja di rumah sendiri...hehehhee...

~Pn Ann~ said...

E-RA,
Saya jual satu set...CC & TR...jika untuk CC sahaja...harga promosi berkenaan ialah RM150 dan TR RM150.

~Pn Ann~ said...

nazardeymesin07
Thank you.

~Pn Ann~ said...

IMCurtain,
Saya sudah daftar dan add di my Blog.

zai kulim said...

canteknyer....ader ciri2 inggeris nie..

sLeEpy said...

cantiknye.. suke sangat :)

DiLLA said...

sweeeeet giler rose kaler pink ...

inahaiqal said...

Kalau beli ni, sure display dalam lemari ajer.. sayang nak gunaa...

Jap, kena korek tabung cap gajah, ada lagi tak belen syilang lopeh ghayoo ni.. hehehhee

zai kulim said...

mmg pun kalau beli metsi dpk dlm almari..adus sayang oo nak guna...kena plak ader bb kecil emmmm

gEE said...

cantik nyerr:)

~Pn Ann~ said...

hahahahahhaa...ina...yang keluar serbuk biskut...hahahhaha....

English Deco Items said...

Pn Ann, bekas kuih raya yang saya collect taun lepas pun, semua masih dalam box dia....

Simpan, jgn tak simpan... Dah masuk kategori harta pusaka dah ni...

maklang said...

canteklah ...saya kuga suka kaler2 pink2 merah...:)

nak copycat deko Puan Ann yang Home Sweet Home dan Welcome tu...cantek sekali!

~Pn Ann~ said...

maklang,
boleh aje...cuba jangan tak cuba...hehahahha...

haslinachehat said...

eeee....geramnya...kenapa dulu I tak jumpa blog u ya... teruskan kerja seni u yang indah ini...