Saturday, October 10, 2009

TOP 10 MEMBERS

TOP 10 MEMBERS ~ Please sign in for your visit to be counted...ramai ziarah tetapi TIDAK SIGN IN....makanya Blog DiariAnn akan menganugerahkan SPECIAL GIFT kepada 5 pengunjung paling tinggi melawat blog DiariAnn. Hadiah 100% by handmade. Nak Tau apa dia ? Senantiasa kunjung Blog ini...yang pasti...anda TIDAK akan kecewa dengan hadiah yang saya berikan...mungkin Anda akan dapat "Thank You Card" + "Paper Bag" + Ribbon Embroidery (apa-apa saja...mungkin cushion ? Wall Hanging ?...).....Tarikh Pengumuman adalah Rahsia....Mungkin Cukup Bulan ? Mungkin End of the Year ? atau mungkin New Year ?....senantiasalah merajinkan diri anda ziarah Blog ini yeee.....JOM ZIARAH-ZIARAH DIARIANN....hehhehehe...

55 comments:

mydeleila said...

waaa.... besh nih..
harap2 i'm one of the top ten...

sheik said...

good idea..insyaAllah...but i pun minat dengan hasil kerjatangan puan ann..

~Pn Ann~ said...

Deleila,
saya tauuuuu hang memang peminat setia dari dulu kini dan selamanya...I Love U my dear....hehehhee

~Pn Ann~ said...

Hi Sheik,
Salam perkenalan dan terima kasih kerana sudi berkunjung my blog...saya juga baru ziarah your blog...wow...terpesona melihat jahitan manik anda...to be honest..saya memang tidak minat jahit manik..benda kecil-kecil nie..sakit mata saya...hehehhe...kagum dengan hasil jahitan anda...

wanitawanita said...

kalo saya tinggal di Indonesia, apakah akan dikirim ?? Thanks (iin )

hazdihomedecor said...

dah sign in...semoga saya antara top10 tu la...

noraiza said...

Pn Suzana kalau saya masuk aci tak...hehehhe

~Pn Ann~ said...

wanitawanita,
Jika anda adalah peminat setia blog ini, sudah tentu di poskan...

~Pn Ann~ said...

hazdi,
amboiii....hang nie...tak tidur ker...asyik singgah jeee...hahahhaha...

~Pn Ann~ said...

noraiza,
hang TAKKKKK AACCCIIIIIIII....sebab dah tau apa yang akan diberikan...hahahahahahhaha.....

sfaridah said...

minat sgt dgn hasil kerja pn ann. dah pn confirm place utk bengkel 24 okt ni. jmpa di sana ye pn ann.

shima said...

salam, pn ann memang betul selalu singgah tapi tak sign in.. memang best hasil kerja tangan, pn ann ...

isya said...

wah.. bestnye mcm ni ...

zai kulim said...

salam akak..zai pun selalu singah cini tapi tak sign in..

suka dgn kerja tangan akak..kalau zai emmmm....kahh..kahh..kahh

zai kulim said...

zai dah add akak kat facebook...

zai kulim said...

ooo nie kira giveway ler erk....

sheik said...

counternya dah rosak agaknya PnAnn...angka I stay 67 je..tak gerak2...

Syafazaliza said...

salam pnann..
sy slalu bkunjung ke blog pnann.. camne cara nk sign tu...?

jom makan said...

Salam ann,saya selalu jln2 kat u, minat dengan hasil kerja u yang cantik tu,susahkan nak buat...tahniah u berjaya hasilkan sesuatu,n dah berjaya sekarang..

mydeleila said...

yeee... pnAnn tau laa.. saya mmg peminat setia pnAnn.. tiap kali nak buat RE mesti saya jadikan koleksi dalam blog pnAnn ni sebagai inspirasi...

zai kulim said...

wow...akak dah ramai peminat ...

zai kulim said...

cepat komen byk2..kahh..kahh

zai kulim said...

emmm nanti blog zai plak nak buat contest @ giveway...nanti ramai2 join arr semasuk akak ann

zai kulim said...

alamak terover plak zai kat blog org..ampun kak ann

CikTie said...

pn.ann, seperti biasa...ini blog wajib ciktie. Ala2 kembar blogku. Check blog sendiri...pastu mesti mai sini..apasal tak tinggalkan komen? sbbnya suka tinggalkan komen kat bilik kuliah...sini nak update cerita pasal sifu ...bestnya, harap2 boleh jadi antara top 10 tu!

English Deco Items said...

salam pn ann, mainpage tu warna itam background dia, tak dpt baca msg clearly kat phone tu

DiLLA said...

saya pun sama mcm ciktie..dah chek blog sendiri mesti wajib bukak blog pn ann...bestnya...harap2 ada peluang untuk dapat hadiah...:)

~Pn Ann~ said...

tak dapat nak jawab satu persatu mesej diatas..apa pun..saya tahu ada dikalangan anda..memang pengunjung setia...cuma tidak ketahui bagaimana untuk daftar sebagai followers blog ini. Apa pun jua...saya yakin bukan sebab hadiah..tetapi.."minat" dengan craft dan jahitan...

shima said...

betul tu pn ann,
sebenarnya minat kat kraftangan RE ni, terutama teknik yg terkini.. kalau tak, tak gi la lawat sini, hadiah tu bonus, anyway tq so much..bagi peluang sbb RE pn ann memang sweet..:)

shima said...

sebenarnya shima pun ada dah beli ribbon tp tak start lg, tengah cari guru yg terdekat...blog pn ann, salah satu blog yg beri inspirasi...untuk teruskan RE..

isya said...

wah..wah.. makin ramai peminat pn ann.

mydeleila said...

yup btui tu pnAnn.. sebenarnya bukan sebab hadiah..
tapi blog pnAnn ni mmg satu sumber inspirasi saya...

Azie said...

ann.. here i come, lepak2 your blog..hik hik..

azie aka lilo

inahaiqal said...

Pn Ann, Baru nampak background dia lepas dah bukak kat PC... mmg asal dia black dah lama2 baru jadik putih..

Smlm masuk guna handphone..

inahaiqal said...

Blog Pn Ann ni penyuntik semangat dan inspirasi.. especially yang dah berkepuk ribbon bawah katil...

Bila dah kuar bunga2 Pn.Ann barulah berkobar2 semula.. wink2.. (mungkin applies utk saya sorang aje rkot)

zai kulim said...

selamat pagi isnin kak ann....

zai kulim said...

camno harinie ader entry terbaru tak???

zai kulim said...

Blog Pn Ann ni penyuntik semangat dan inspirasi..para peminat jahitan manik,.,

zai kulim said...

here i come, lepak2 your blog..hik hik..sambil minum susu...

zai kulim said...

sebenarnya bukan sebab hadiah..
tapi blog pnAnn ni mmg satu sumber inspirasi saya..

CikTie said...

betul tu kawan2...blog pn.ann ni penuh dgn bunga2...bangun pagi2 tengok blog ni...terus ceria rasanya sbb bunga2nya semua cukup baja...!tak pernah nampak bunga yg dah layu...

gEE said...

hehehe.. menarik ni.. mesti follow selalu:)

~Pn Ann~ said...

ekceli...untuk aktifkan jumlah visit...cuma klik bahagian bawah perkataan "TOP 10 Members" ada perkataan "You"....bila anda log in blog ini dan klik..maka jumlah akan bertambah dan bertambah jika di klik senantiasa.

ekhalidah said...

tak dpt hadiah takpe ...tapi peminat setia nak masuk nama jugak :)

~Pn Ann~ said...

Kak Khalidah,
cayo lah kak....I love you laaa....

ekhalidah said...

>lama tak ber sulam
>lama tak update blog
>lama tak masuk kelas
>moga lps ni bermotivasi >>>
masuk sini bila terbaca kat facebook PnAnn :)
skg rajin plak login kat facebook ..hehee ... membaca sambil menikmati hasil tangan org lain ..

saveme_zero said...

menarik ni,just add as follower ker??

~Pn Ann~ said...

saveme_zero,
Sign in di Followers dan setiap kali anda masuk blog ini....rujuk di Top 10 members...ada perkataan "YOU"...anda klik perkataan tu untuk menambahkan jumlah visit anda.

Syafazaliza said...

pnann..
sy d lama jd follower.. tp camna nk sign kat top 10 members tu..?
sy klik kat 'get this' tu kluar web lain..

isya said...

pn ann.. kena sign in di Followers ke? kite sign in d blog pn ann ja.rugi2..

~Pn Ann~ said...

Kena sign in di Followers. Apabila dah masuk dalam senarai followers...baru lah nampak perkataan "You" yang ada dibawah perkataan Top 10 members...

Syafazaliza said...

ok boleh dah.. thanks :)

sya said...

bestnya dpt top 10.. nk g blajar ngan pn ann pn tak smpat lg.. sy tunggu the next clas..

Suzana said...

besh sapa yang dapat hadiah tu yerkk....

sLeEpy said...

salam perkenalan PnAnn.. nnti ingat nak jd students PnAnn jugak.. tapi skang sedang mengumpul duit untuk beli kit.. sangat tertarik tgk sulam riben yang ada dalam page PnAnn :)