Friday, April 24, 2009

BUKU BUNGA REBEN JILID 1

  • Sinopsis Buku; Terkandung 10 teknik membuat bunga reben. Mudah difahami dan dipraktikkan dengan panduan foto langkah demi langkah. Antara teknik bunganya ialah; Bunga Ros, Bunga Teratai, Bunga Kekwa, Bunga Seri Pagi, Bunga Matahari, Bunga Popi, Bunga Kemboja, Bunga Mawar, Bunga Fushia dan Bunga Kertas. Bunga reben ini, boleh dijadikan Bunga Jambangan, Bunga Hiasan Dinding atau pun Bunga Telur. Isi Kandungan yang menarik serta mudah difahami dan kertas buku yang berkualiti.
  • Harga Buku = RM32.00
  • Kos Pos Express = RM4.00
  • Kaedah Bayaran; Maybank2U - 164481084822 : Nama Akaun : Suzana bt Mustafa ATAU CIMB Bank - 12100002387054 : Nama Akaun : ZSI Trading Enterprise
  • Sila Email bukti bayaran ke : zsi_trading@yahoo.com

21 comments:

zana said...

PnAnn, apa no booth? nnt senang nak cari...

Azreen Afiza said...

Kak Ann... congratulation. Akhirnya keluar juga buku kak ann.
Wa tabik lu sifu. Fiza nak book satu. Nanti bila bank-in Fiza inform.

TRISYA ALEESA JAMIL said...

Wahhhhhhhhhhhh... kami kat Sabah ni cuma melihat dr kejauhan huhuhuhu

~Pn Ann~ said...

Trisya,
Saya dapat pelawaan dari TUDM Labuan Sabah untuk adakan Bengkel Sulaman Reben pada 2 & 3 May '09....entah macam mana..dorang cancel...jika mereka jadi adakan...sudah tentu saya lanjutkan tempoh penginapan saya di Labuan...boleh laa kalian jumpa...

~Pn Ann~ said...

Fiza,
Terima Kasih...disebabkan ada peminat laa...makanya tercetus semua idea...hehehhe..

~Pn Ann~ said...

Zana,
saya pun tak tau laaa...apa pun senang cari rasanya..macam tahun lepas..bebetul depan main door...

ibh said...

Alaaa..kak Ann...sue tak der kat sini la time tu...
Kat kedai akak ada jual kan....sue tak jumpa la lg kedai akak kat Mahkota Cheras tu....

Ummi Alia said...

wah...dah siap dah...tahniah.
simpan 1 untuk lia jangan abiskan.hehe...next month k

Ummi Wafa said...

salam puan,
tahniah utk kemunculan buku baru ni! tak sabar utk memilikinya.. saya dan pm kat sembangnona alamat sy di arab ni.. nati cek yer wape kosnyer

ummunu'man said...

wah bestnya. mesti beli ni. kebetulan esok hajat nak ke ofis pn ann. er bukak ke idaknya?? lupa pula nak call tanya tadi.

~Pn Ann~ said...

ibh,
kat kedai ada...boleh laa datang...today saya tak de di kedai..penat laa...baru balik dari BookFair..untuk promosi buku...kedai saya di Bandar Mahkota Cheras, Kajang...sederet dengan MasterSkill, AyamMas dan kedai pintu..ting 2 diatas kedai pintu. Mudah cari sebab mengadap jalan utama keluar masuk kereta.

~Pn Ann~ said...

Alia,
Insya-allah...saya ketepikan satu...

~Pn Ann~ said...

Wafa,
worait..saya semak kos pos and will inform you...

~Pn Ann~ said...

ummu,
esok pagi saya ada...tengahari dan petang tak de...ada meeting dengan UPD...

neira said...

waaaa!!! can ner leh terlepas pandang nih.. huhuhuhu... anyway i'm one of ur fans getting to know u better... neira suuker sangat ngan bunga ros Pn. Ann.. chantek..

annie said...

Tahniah pn ann atas kelahiran buku terbaru ni...syabas...tumpang bangga kerana dapat mengenali seorang wanita yg hebat...wlau belum berkesempatan bersua....

simpankan utk akak 1 ye...dgn signature pn ann sekali...

~Pn Ann~ said...

neira,
semoga anda terus kekal singgah my blog...hehehhe....

~Pn Ann~ said...

Kak Ani,
Terima kasih..sokongan akak juga menjadi pendorong untuk saya.

cikja said...

makin teruj la cikja. tp sedih masih terawang-awang. Nak order melalui online pun buku yang terawal masih belum jadi lagi.

~Pn Ann~ said...

cikja,
asalkan ada minat...ini yang utama...

Blog ini RiyNa aZ ZaHRa yg punya :) said...

puan, agak2 buku nie ada lagi tak MPH, popular or kinokuniya??