Wednesday, April 22, 2009

Cute Roses

Nampak menarik..tetapi sukar nak gulung...almaklum guna reben saiz 1 inci...sampai kebas tangan ketika gulung sekeping-sekeping reben. Apa pun hasilnya menarik dan memang cute...

13 comments:

ainaa said...

cantik sgt roses tu...cmner yer nk membuatnyer...nmpk real..

Maya said...

comelnyaa....
warnanya pun sweet sangat..

naiz said...

alahai geram nyeee..
eemm kalo cam nie. naiz kene msk kelas pn ann gak nieh. nanti...nanti..
hope time nak nanti, ada kekosongan yek pn ann.

Ummi Alia said...

kebas pun hilang kalau yang terhasil tu cute..tak gitu pn ann..

zaliana said...

wah..reben 1 inci pun menjadi! saya ada try...tapi sebab kecik dan tak jadi rupa kelopak sgt..terus surrender... :D

cikja said...

Teruja sgt dengan cute roses ni. Nak belajar tp dsini tiada yg sudi ajar. Nak order kit permulaan boleh.. tp tkde maybank2U so camne yek?

~Pn Ann~ said...

ainaa,
TQ...nak tau cam mana buatnya..jom joint Suri Nona...

~Pn Ann~ said...

Maya,
Terima kasih..susah jugak nak gulung tu...sebab reben kecil..

~Pn Ann~ said...

naiz,
banyak tempat kosong...

~Pn Ann~ said...

Ummi,
yeap..bila dah berjaya siapkan..memang puas hati laa...

~Pn Ann~ said...

cikja,
nak beli kit Asas Sulaman Reben boleh...klik di link sebelah kanan atas..order online..

~Pn Ann~ said...

zaliana,
bila semua student dah siap hasil jahitan tutorial dalam kelas..barulah saya uploadkan teknik bunga Mawar Kembang tu...

rosamary said...

çalışmalarınız çok güzel özellik bu güller harika olmuş.benim bloguma da beklerim http://busragok.blogspot.com/