Thursday, April 30, 2009

Bunga Ros Biru

Ini adalah tempahan ke tiga oleh Datin..kali nie untuk wedding anaknya...Set Cadar anaknya warna Biru...maka si anak nak bunga Ros Biru...asalnya saya kurang berkenan nak jahit Bunga Reben Biru..almaklum...TIDAK ada warna reben biru yang soft..banyak yang warna garang...jenuh saya survey mencari tak jumpa...apa pun..saya jahit gak...inilah hasilnya...bila dah siap..dalam hati berkata...eee..cantik gak...

8 comments:

Salmi said...

Salam, Pn. Ann..cantikkk..and tis one is the second blue rose yang pn.ann buat kan..ingat dulu penah buat kat tudung kotak..

neira said...

mmm.. memang cantik.. mistik gitu...

peace said...

lawa betul. kalau ada peluang nak belajar online dgn PnAnn. Tapi tak de kesempatan lagi.
-nik122@wmc/sembang nona

~Pn Ann~ said...

Salmi,
yeap..ini yang kedua...ekceli...kurang berkenaan dengan warna reben tu...

~Pn Ann~ said...

neira,
insya-allah...satu hari anda mesti boleh buat juga...

~Pn Ann~ said...

Nik122,
Belajar online nie...topiknya adalah kekal..bila-bila masa boleh baca...hanya tugasan aje yang student malas nak laksanakan...heheheh..

peace said...

itu lah yg sebenarnya PnAnn..masalah m****...

~Pn Ann~ said...

Nik,
Seronok baca alkisah di Blog anda...seolah turut bersama disana..paling best..ada link terjemahan bahasa...amat berguna sekali..TQ..saya add blog anda di my blog...