Thursday, March 12, 2009

Ribbon Embroidery Borders

Kepada mereka yang register sebagai Student Online Art of Needlework...pastinya dah dapat Free Pack Borders for the month of February. Maka saya jahit teknik borders...untuk berikan lebih idea kepada kepada student saya...ini adalah sebahagian borders yang sempat saya jahit..insya-allah ada lagi yang akan menyusul... Bunga ros dibawah inilah yang paling saya suka...saya kedutkan kelopak bunga agar nampak seolah kelopak bunga ros betul...alhamdulillah senang bentuk..almaklum...wired ribbon kan...hehehehhe.....

6 comments:

Alviana said...

wow... this is totally new for me.

i've heard ribbon embroidery before, and seen it a few, but yours is totally stunning.

highly potential to be my next addiction :)

~Pn Ann~ said...

Hi Alviana,
Thank you visiting my blog..may be you can try RE...

Ellyn SaLmAn said...

:: wah terujanye... so sweet sgt... makin bertambah semangat nak teroka dunia RE ni... insyaAllah..
:: tahniah Puan Ann!...

~Pn Ann~ said...

Hi Ellyn,
Salam perkenalan dari saya...welcome to my club...hehehehe...bertambah lagi peminat Sulaman Reben.

Aku dan Sulaman said...

caner rose tu bleh tergulung2 kt tepi tuh..hish!!

eslem erturk said...

salaam , I can t believe they are wonderfull u are an really artist , I congratulations u . I interest with ribbon art too. after visit your blog I saw new methoods here ,I liked them so much , really I want to know u more. I added u ,if u accept I will be happy.