Wednesday, March 18, 2009

Pelancaran Buku Ke Dua

Balik aje dari Pekan, Pahang....pada 12/3/09...saya menerima jemputan dari Perpustakaan Negara tentang pembelian buku terus dengan penulis...insya-allah...buku kedua saya akan berada di pasaran pada April ini dan telah pun memenuhi kriteria buku-buku yang terpilih sebagai buku terbaik oleh Perpustakaan Negara..alhamdulillah...Pada bulan April pula adalah jualan BookFair yang akan berlangsung pada 17-27 April '09. Saya akan berada di PWTC pada 25 dan 26 April untuk promosi dan pelancaran buku terbaru saya...saya juga akan adakan demo di PWTC kelak...Dalam masa yang sama juga...saya telah pun berjaya siapkan manuskrip untuk buku ketiga..alhamdulillah...foto dibawah ini...adalah contoh-contoh jahitan yang terkandung didalam buku ke3 saya...

8 comments:

Azie said...

tahniah ann, for your coming 2nd book launching. ko mmg creative banget, ada jer idea kan. idea yg creative n bernas plaks tu.

happy to hear that you're currently working on yr 3rd book.. go girl, go...

~Pn Ann~ said...

Azie,
TQ jua atas support kalian..tanpa sokongan member...gerenti tidak terhasil itu semua...insya-allah..untuk launching kedai kedua...gue jemput kalian "potong reben"..hehehe...

Azie said...

wahhh... ada potong reben ceremony, best tu.. tak sabar nk gi yr shop.

Naylah said...

must buy ur 2nd book!! kat Utusan jugak kan la kan nanti?

~Pn Ann~ said...

Azie,
Kedai sekarang nie...tak nak mai ker ????

~Pn Ann~ said...

Naylah,
yeap..publisher yang sama..beli jangan tak beli...hehehhe....

Azie said...

ann,
tunggu masa jer nak serbu kedai, hik hik..

~Pn Ann~ said...

Azie,
Ingat lagi tak Ellieys ? Dia dah dua kali mai ke kedai...