Background

Jom Follow My Blog

Follow by Email

Thursday, July 29, 2010

Paten Baru Sulaman Reben

Bersua kembali...lama juga saya tidak kemaskini blog..terima kasih pada yang email bertanya kenapa sunyi sepi....terima kasih pula pada yang call bertanya khabar...apa pun..saya kembali dengan paten baru sulaman reben khusus untuk tatapan peminat sulaman reben...mungkin boleh dijadikan idea dalam teknik sulaman anda. Paten sulaman reben ini, saya banyak gabungkan dengan sulaman manik. Penggunaan reben baru dengan tonasi warna menarik dan saiz reben 1/2 inci. Pemilihan manik yang warna dan bentuk ala-ala buah untuk nampak kelainan dalam jahitan. Nantikan pula paten baru penutup bekas kuih sulaman reben tahun 2010...

4 comments:

DiLLa said...

kellasss.... memukau pandangan mataku....

Kak Ina said...

cantik2 semuanya pn ann...! diam tak diam...ada paten baru rupanya!!!!

halizda said...

mmg lain daripada lain. Bila Pn Ann nak terbitkan buku nie?dah lama sangat pending. saya dah tak sabar nak tambah koleksi buku.

ZieSalikan said...

so sweet saya suke sangat..adoi akak class x de yg hari sabtu n ahad ke?saya keje lah....saya suke sgt2 lame nak belajat tapi x sempat n x pandai langsung...