Thursday, May 27, 2010

Anak Melayu BOLEH !

Saya nak share perasaan gembira saya pada anda semua....kita biasanya "agung" kan bangsa asing lebih hebat dan lebih pandai...sebabnya kita nampak dan baca "BUKU-BUKU" jahitan mereka, lalu terus letak persepsi bahawa teknik jahitan, formula dan idea mereka hebat......WALHAL ANAK MELAYU BOLEH & LEBIH HEBAT !...Saya tak tau macam mana nak uraikan perasaan itu...tetapi kalian boleh baca sendiri di Facebook pakar Sulaman Reben Dunia iaitu Di Van Niekerk di ; Apabila jahitan saya dihargai dan mereka sendiri tidak ketahui tekniknya...maka pada yang dah belajar teknik advance...anda semua patut BANGGA...kerana andalah yang mendahului dari mereka....Anak Melayu BOLEH !

12 comments:

a.n.i.Q.u.e said...

Congrats !!! Keep it up ! Sure tidur semalam pun senyum2 best ....

:-D

Yati said...

Wah, ramai yang memuji. Tahniah, pn. Ann!
Yes, we can!!!

Chah said...

go internationally puan! kudoss untuk puan....

Iera said...

tahniah..memang membanggakan..

Azlina Abdul said...

Congrats!!! Very proud of you! :)

wan salmah said...

Tu la Ann
akak dah kata..
pertama kali akak belek buka ann, rasa tak percaya pada mulanya buku ni keluaran org Malaysia, maklumlah sebelum ini buku kraf Malaysia gambarnya kopam, design pun simple n tradisional..

nah skrg?
yess..go international..

ann tentu bz ni..kalu ada peluang akak nak tempah bunga frame..

CikTie said...

memang bangga sangat2 dengan kebolehan dan kelebihan pn.ann. Sekarang tak payah pandang jauh2 utk melihat org luar sebagai idola...didepan mata dah ada yg HEBAT! tahniah!tahniah!

Kak Ina said...

sbb tu kak ina tak pernah bangga dengan orang barat...selalu pandang orang kita aja..esp orang melayu seperti pn ann.terus terang kak ina kata, kak ina tak kenal org barat yang mempopularkan RE hanya selepas mendengar cerita dari pn ann semasa di kelas aja...TAHNIAH PN ANN!!!!

zaliana said...

tahniah !! tahniah.. tumpang bangga dan gembira untuk puan
-terus berkobar2 semangat nak menyulam :-D

rina said...

slm pn ann,
saya juga teruja dengan kejayaan pn ann..tahniah...jgn tersengeh2 sorang2 tau..jom sengeh sama2....... ;))

~Pn Ann~ said...

Salam semua,

terima kasih yee...

Nafisa81 said...

ei..tak sangka la...