Wednesday, April 14, 2010

Welcome, Welcome, Welcome, Welcome

Ini pula teknik jahitan kelopak Bunga Ros yang lain dari sebelum ini. Bunga Ros Reben teknik ini...saya jahit nampak lebih original dari teknik sebelum ini...cuba kalian perhatikan dan berikan komen anda...teknik jahitan mana yang lebih menarik pandangan mata anda... Insya-allah...nantikan kemunculan jahitan Sulaman Reben Bunga Ros berkelopak seperti diatas pada pakaian Pengantin....saya jahit dengan reben-reben baru sampai ke Malaysia...warna merah berkilauan kilat seperti manik...Bunga-bunga ros bersusun di pakaian pengantin....nantikan ekkkkk....NEW PRODUK Sulaman Reben ~ Baju Pengantin....

11 comments:

CikTie said...

salam pn.ann...bunga2 rose ni cantik! cantik sungguh...! lebih banyak kelopaknya . nampak rimbun. lebih menarik... bunga yg dulu dan yg terbaru masing2 mempunyai kekuatan tersendiri....

~Pn Ann~ said...

Cik Tie,
Nampak rimbun berkelopak kan...ekceli...jumlah reben lebih sikit dari teknik sebelumnya...Jika teknik yang sebelumnya 3 meter reben digunakan..teknik terbaru ini hanya 2.5 meter reben digunakan.

zaliana said...

puan ann
bagi saya kedua-duanya cantik dan menarik..sebab bunga ros hidup ada banyak variety, dan kesemuanya punya kecantikan tersendiri..kedua-dua teknik terbaru puan ann ni menambahkan lagi variasi teknik bunga ros advance
(tapi sebab puan minta pandangan teknik mana yg lebih menarik dan tertarik..saya pilih teknik ni berbanding posting di bawah-sebab saya suka pada alunan kelopaknya yang nampak lebih lembut)

~ShaFeRLicioUS~ said...

cantikkkkk!
i love evrything bout roses..
im new here..n yeah one of your new follower! have a good day :)

~Pn Ann~ said...

zaliana,
Terima kasih kerana berikan komen yang membina...tu laa...yang terkini saya lihat lebih nampak menarik berkembang...malah tidak nampak langsung di tengahnya dimulakan dengan teknik folded rose...

~Pn Ann~ said...

ShaferLicious,
Thank you visit my blog...hope you will enjoy dengan hasil kerjatangan saya...

Kak Ina said...

salam pn ann...memang cantik bunga teknik terbaru nie...murah sungguh idea pn ann allah beri..bukan semua org dapat anugerah macam nie....betul kata zaliana..bunga nie lebih cantik sbb nampak berkelopak2...lembut...

NOr SuZAnA said...

Salam pn ann... cantik sungguh bunga rose ni.. nampak lebih rimbun... like real roses... saya suka sangat...

HONEYZEE said...

waaah....PnAnn, tak sabar nak tengok baju pengantin tu...tabik springlah kat PnAnn cos always ada idea dan produk menarik utk kita semua...

quilter said...

Gd morning, Puan Ann,

I admire all your beautiful ribbon embroideries. Do you have any kit for sale & how can i place order for your framed ribbon embroidery?

Angie

bilgehobi said...

mükemmel olmuşlar suzana