Wednesday, March 24, 2010

MY BLOG GIVE AWAY KEMBALI LAGI.....

Bulan Tiga @ Bulan March ~ My Blog Give Away kembali lagi....seperti dimaklumkan sebelum ini...saya akan adakan setiap 3 bulan sekali...kali ini...hadiah yang hendak diberikan ialah "Wall Hanging"....Bagaimana Kaedah untuk anda dapatkan hadiah ini ? IKUTI PENGUMUMAN @ informasi terkini di Blog ini.... NAK tak hadiah diatas ? Foto ini sebahagian aje tau...adalagi wall hanging yang menarik dan tertarik.....nak dapat ? haa.... jadi pengunjung dan pembaca setia Blog Diari Ann....informasi lanjut...selepas saya balik dari Kota Kinabalu, Sabah....hehehhehehe....TUNGGGUUUUUU......

12 comments:

vTec N girL said...

bila puan ann nk update giveaway ni...xsabar sya nk join ni..hehe...comel la wall hanging tu.. :)

saveme_zero said...

nak..nak. tak sabarnya

IMAN said...

walamak..comelnya..
tak sabarnya..

Lacrima said...

Hej
przepiękne są Twoje zawieszki:)
Pozdrawiam Lacrima

m00n @li said...

nak join! nak join!
tak sabarnyaa....

cikja said...

nak join jg

cikja said...

nak join jg

noie said...

kekekkeke nak jugaakkkkkkk

azleen said...

eee lawa nyer....bila nak buat gw nih? klu kelas ada kat KL. musti dah daftar punyer.

imanmom said...

cantik hadiah tu ann nak join jugak la...

ameris said...

nnaaaaaakkkkkkkkkkkkk jugakkkk....

ameris said...

nnnnaaaakkkkk....