Thursday, January 14, 2010

Felt Carft ~ Cupcakes

Insya-allah...azam tahun 2010...saya nak buka satu lagi kedai...kali ini dibawah...besar sikit dari sekarang...kedai sekarang hanya sesuai untuk buat bengkel aje...makanya...cupcakes nie saya buat banyak memang tujuannya untuk dijual...alat untuk letak jarum peniti/jarum... Selain tu...tiap kali buat bengkel dengan Agensi Kerajaan....memang saya berikan cenderahati...maka ini juga salah satu cenderahati untuk diberikan kepada peserta. Insya-allah...saya akan tunjukkan tutorial cupcakes ini....

15 comments:

hazdihomedecor said...

Pn ann, boleh tak tunjuk mcm mana nak buat ala2 icing atas cupcake tu warna coklat & putih tu)...

Lawa sunggh la kerja tangan pn ann ni. Kain felt banyak ni tapi belum ada masa lagi....huhuhuhuh

CikTie said...

MasyaAllah pn.ann, satu pemberian Tuhan... setiap craft yg dihasilkan pasti memukau mata yg memandang...!!

HONEYZEE said...

hai...banyak betul idea PnAnn ya..kreatif sungguh.

giovanna said...

HELLO, VERY BEAUTIFUL !!!!!!!!!!!

~Pn Ann~ said...

hazdi,
sabarrr...insya-allah akan dipaparkan tutorialnya...

~Pn Ann~ said...

CikTie,
Alhamdulillah...memang setiap kali solat...saya mohon pada Allah swt.."berikanlah aku idea & idea"...mostly idea datang pukul 2-3 pagi...

~Pn Ann~ said...

Honeyzee,
alhamdulillah...dan memang banyak lagi akan menyusul...

~Pn Ann~ said...

giovanna,
Thanks.

Diesha said...

Nyum..nyum,..cedapnya...
tahniah sifu...tak semua orang dapat pemberian Allah ni....

Lia said...

Mmg kreatif la puan ni. Saya rasa tak sabar nak tunggu toturial dr puan. Semoga puan akan lebih kreatif dan sukses di tahun baru ni.

Nisa said...

Kak, cantek sgt!~
Dah same mcm org putih n jepun buat~
Nice~

nasuha ahmad helmi said...

nampak sedap!!

Saidila Abdul Rahman said...

setiap kali tengok PN punya craft idea .....rasa cam nak jerit jer....cantik dan menarik....
Semoga allah sentiasa melindungi dan merahmati PN sekeluarga yer....

mama nuriel said...

ish2...lazat sungguh bila dilihat....anak saya mesti suka.... tapi kain felt kat penang susah nak carik la...

~Pn Ann~ said...

Terima kasih diatas pujian dan kunjungan kalian ke blog ini...nak buat real cake...tak pandai sangat..makanya...menatap kek tipu...jadi laaa ekkk...hehehhehe....