Monday, December 21, 2009

PAPER BAG & BOX

Baru ni...cuba menyulam lagi...sekali lagi tangan tak boleh nak pegang jarum...urat ditangan masih bengkak lagi...kemudian tangan kebas-kebas...bila dah bosan...apa lagi...paper craft laaa kerja saya... Sambil-sambil buat ini semua untuk jualan di kedai kawan...Saya telah kompilasikan semua hasil kerja paper craft saya dari dulu hinggalah idea-idea terkini...ingin dijadikan Buku Kraf...insya-allah...bila buat nie semua..hayal sangat...segala masalah stress ker...sakit ker...semua tak ingat..yang pasti kepuasan apabila hasil kerjatangan siap... Lagi...Felt Craft..ini mudah aje...saya hanya guna Glue UHU aje...tak banyak yang perlu dijahit...banyak juga yang dah disiapkan... Terima kasih berkunjung dan sudi-sudi laaa makan hidangan ini eekkk...Tat Telur dan Mini Karipap...hehhehehhehe.....

5 comments:

Naylah said...

pnann, cantik la beg2 tu

~Pn Ann~ said...

Naylah,
dari kertas aje tu...buat laa untuk cenderahati kenduri ker...

Saidila Abdul Rahman said...

salam kenal...puan ann memang wanita yang kreatif ..saya pun dah jadi follower untuk blog puan ann DIARI ANN .....
emmmm tumpang tanya...saya memang minat nak buat kotak 4segi tu..ada templatenya tak...dan kertas jenis apa yang sesuai kalau nak buat kotak tu yer....saya memang minat nak buat kotak2 seperti itew....dan dimana nak cari kertas2 seperti itu....harap PN(PuanAnn)sudi membantu saya....insan yang nak cari ilmu ...mekasih

~Pn Ann~ said...

Saidila,
Nanti saya upload tutorial dan penerangan dimana hendak cari kertas tu...

Saidila Abdul Rahman said...

tq PN....akan saya nantikan....