Thursday, November 5, 2009

Letter Box (Kotak Surat)

Decor Craft (Part 5) - Letter Box
Alhamdulillah...entah mengapa...datang idea untuk membuat tempat letak surat. Cantik digantung di sudut ruang rumah....sebaik habis aje tutorial 'Key Holder'...saya berkata pada diri sendiri...akan datang nak upload tutorial apa yaaa...waduh...tak de idea laa plak...sebaik siap aje sulaman bunga tu...terus datang idea...itu pun idea dapat sewaktu saya menginap di Hotel Seri Malaysia di Alor Star, Kedah. Singgah kedai Alat Tulis disana...saya terus beli Mounting Board...alhamdulillah...ini lah hasilnya...lepas siap aje yang ini...datang lagi idea untuk buat teknik letter box dengan paten yang lain...Insya-allah...esok saya sambung ekkk...dah ngantok sangat nie...baru lepas sakit otak siapkan kertas kerja untuk projek Sulaman Reben tahun depan...

8 comments:

Kak Ina said...

cantik semua apa yg dibuat pn ann !!!

Salmi said...

wahh menarik2..tak pernah terfikir idea RE boleh buat letter box

peace said...

suka tengok bunga ros tu. tak jemu mata memandang

~Pn Ann~ said...

Kak Ina,
Jika ada minat yang mendalam...pasti anda juga boleh buat lebih cantik dari saya...

~Pn Ann~ said...

Salmi,
patutnya dah paparkan...my camera problem...habis semua foto hilang dalam memori...

~Pn Ann~ said...

Nik,
bunga reben...hehehhehhe...

sheik said...

tak tau nak cakap apa..kalau masuk sini memang terpegun..CANTIKKK!!!!

kalau bole semua yang ada dalam blog PnAnn semua nak buat..minat gila!!!

Zaihasra Manik Jepun said...

Kak Ann,

Cantiknya hasil kerja akak..bertahun dah saya admire tp tak pernah tinggalkan comment...saya pernah jumpa akak few years ago masa saya ambil course decoupage dgn akak (still ada the only decoupage box yg buat hari tu). Harap akak sentiasa success selalu..Amin...