Wednesday, October 14, 2009

Trip ke KEDAH

Back to BZ-BZ-BZ...jangkaan saya..akan dapat rehat seketika dan meluangkan lebih banyak masa buat tutorial baru...shoot foto dan sebagainya...sekejap aje...dah back to busy...tugasan rasmi...Minggu depan ke KEMAS Kedah...Bengkel Sulaman Reben pada 24/10/09...TETAP berjalan seperti biasa...KECUALI BUKAN saya yang mengajar nyerrr.... Pembantu Peribadi saya yang ajar....pasti dukacita ekkk...pada pelajar yang nak jumpa dan menuntut ilmu ngan saya...hehhehehhehe.....tak pe...PA saya OKE...jangan kuatir....oleh itu...mulai 17-25 Oktober 2009...saya TIDAK DAPAT ONLINE....akan kembali ke Maya Internet pada 26-27 Oktober sahaja...selepas itu back to bizi dengan tugasan rasmi....apa pun...jika ada urgency....you all boleh sms saya...saya akan online bila penting aje....

9 comments:

sya said...

salam pn ann... bestnya klu dpt join..

Syafazaliza said...

pnann.. kedah kat mana?

isya said...

salam pn ann.. nak dtg kedah ya? nak joint leh x? wat kat kemas mana?

sheik said...

bestnya...jejalan dpt ramai kenalan n yg gi bljr tentu dpt byk ilmu...best best..

~Pn Ann~ said...

sya,
Bengkel tu KHAS untuk Pemaju Masyarakat KEMAS sahaja...BUKAN untuk public...

~Pn Ann~ said...

Syafa,
Alor Star...apa pun kami akan menginap di Homestay Changlun..

~Pn Ann~ said...

isya,
Bengkel tu BUKAN untuk orang awam...ianya khas untuk KEMAS sahaja...

~Pn Ann~ said...

sheik,
itulah yang seronoknya bila dapat mengajar dibawah Jabatan Kerajaan..semuanya ditaja...hahahahhaa...

ekhalidah said...

semakin ramai dapat ilmu .. Insy. semakin meriah