Tuesday, September 29, 2009

Silibus 12 - Wild Rose

Kepada Student Art of Needlework, saya sudah pun upload tutorial Teknik Jahitan Bunga Wild Rose. Kalian boleh view Bilik Kuliah Sembang Nona.

6 comments:

Effa Fazrina said...

Salam ann... saya salah sorang yang selalu nengok blog ann....cantik seme yang ann hasilkan cuma satu saya nak comment tentang tulisan yang berwarna merah dengan latar belakang warna hitam.. saya raya kurang sesuai kerana sy tak dapat baca dengan jelas, harap dapat di tukar warna tulisan dengan warna yang lebih jelas.. supaya org yang membaca lebih puas... TQ.

~Pn Ann~ said...

Hi Effa,

1stly...terima kasih kerana menjadi pembaca tetap my blog..berkenaan background blog...sebenarnya ianya BUKAN hitam...putih..saya pun tak pasti kenapa ianya keluar hitam..apa pun saya dah tukar layout baru...jika ada masalah untuk view..anda boleh maklumkan..saya akan tukar lagi...

Ummi Wafa (UW) said...

salam puan, sy di sini boleh jer view blog yg layout warna hijau bersama bunga lili pink, mungkin mslh line or server effa kot. Papepun layout nie pun cantik. Tp yg soft green tuu lg cantek :D

~Pn Ann~ said...

Ummi,
Ada setengah PC oke..ada setengah tidak dapat view..apa pun setelah tukar layout baru..ianya tidak ada masalah lagi untuk view...

sfaridah said...

siapa2 je ke bole join online class nie?

zai kulim said...

emmmnasib pc zai ok jer tgk blog puan ann nie..