Sunday, June 14, 2009

Popular Demand

Saya nie asalnya ingin senantiasa update info untuk my blog...disebabkan banyak sangat rintangan disebabkan faktor kebizian...maka ianya senantiasa tertangguh dari semasa kesemasa...ini pun baru balik dari Johor Bahru...hantar barang produk Sulaman Reben untuk Politeknik Johor. Oke laaa....mungkin ada yang dah lama tertunggu-tunggu paten @ design sulaman reben saya...paten dibawah ini adalah teknik jahitan campur-campur....sebenarnya teknik jahitan campur-campur begini merupakan permintaan paling tinggi dari pelanggan...mungkin sebab cantik hiasannya apabila dah siap kusyen. Mungkin anda boleh mencubanya untuk lebih memudahkan jahitan...hehehhe...

5 comments:

Nooryati said...

terpegun melihat hasil tangan Pn ann ..mmg cantik..mcm real ..

~Pn Ann~ said...

Nooryati,
terima kasih diatas kata-kata pujian...

Bakiah said...

Salam Suzana, bunga ni memang sgt cantik.... boleh tak saya order cushion cover sebanyak 2 pasang, tapi 1 pasang lagi bunga yang berlainan. Saya suka bunga yang kecil2 macam pattern wild flowers tu. Kalau boleh kain background nya warna gold. tolong quote harga sekali yea...

Bakiah
(0199360301)

ameris said...

cantikkkkk....

Chempaqa said...

salam Pn.Ann..saya pon sependapat dgn yang lain2..suka sangat bunga campor2-esp yg pic no1-brape yer sepasang??tringin nak milikinya...