Monday, June 29, 2009

Bengkel Komuniti Putrajaya

Bengkel Komuniti Putrajaya pada 28 June 2009. Jumlah peserta sepatutnya 20 orang..apa pun ada yang last minit tak dapat hadir. Masa bengkel berlangsung..."mood" saya sebenarnya tak de...hehehhe...badan saya memang terlalu letih sangat...tak dapat nak sampaikan dengan kata-kata macam mana letihnya...mungkin sebab kurang tidur..pukul 3 pagi baru saya dapat tidur...nak siapkan tempahan sarung kusyen yang banyak...ramai yang berminat dengan bunga ros berkelopak...walau pun penat...tapi saya happy lakukan dan boleh dibanggakan jugak laa...sale saya bulan nie cecah 5 angka dan ada 80 sen...hehehhe....Alhamdulillah...

5 comments:

Chah said...

siannye puan bizi memanjang...nk kena tambah 'seksiteri' nih...apapun..tahniah..salute kt puan...

neira said...

wah... alhamdullillah..

~Pn Ann~ said...

Chah,
saya memang sedang mencari pekerja nie...ada ke yang leh rekomen kan...saya nak dia handle business online saya...kalo ada...kasik tau ekkk..

~Pn Ann~ said...

neira,
alhamdulillah...marketing kena "power"...

sarah said...

salam..kak ader lagik tak kelas untuk di joint