Tuesday, February 17, 2009

KETANDUSAN IDEA

Pada 13/2/09, saya menerima jemputan dari Majalah Internet Malaysia (Majalah IM)untuk menjadi penulis tetap majalah berkenaan...jika dilihat latarbelakang dan kelayakan...memang tidak layak...hehehhe...bukannya budak IT...tetapi mereka pilih kerana saya ialah Internet Marketer Wanita yang disegani...iiissshhhh terasa tinggi laaa plak status tu...walhal saya sendiri beranggapan belum sukses mana pun saya nie dalam dunia Internet...masih banyak lagi yang saya perlu belajar dan belajar...apa pun...marketing dalam internet memang BEST ! Mencabar Iman...hehehehe....dalam pada tu...saya Ketandusan Idea...nak tulis apa eeekkk untuk next Artikal Majalah IM...jika tulis tentang sulaman reben...tau laaa saya....hehehhe..... Draft Majalah Kraf pun kantoi...disebabkan ketandusan Idea penulisan...baru siap separuh aje...saya janji dengan UPD akan submit manuskrip dan proposal by end of Feb....adoiiii....bila laaa nak siapkan..... Dalam masa yang sama juga...baru aje siapkan Proposal untuk MARA...hari nie...mereka minta revised untuk mengajar Tenaga Pengajar MARA dan Public...ALhamdulillah...rezeki...kena revise sekali lagi Quotation dan Silibus pembelajaran.... Apa pun jua...gue sudah ketandusan idea penulisan.....

6 comments:

HONEYZEE said...

Caya lah PnAnn...nampaknya bertambah siboklah ya...tapi apa pun moga2 semua amanah tu dpt diuruskan dgn sempurna.

maklang said...

kalau ada rezeki dan kebolehan macam puan Ann, maklang pun teringin..he..he..

moga idea puan Ann bertambah hendaknya...

Salmi said...

Pn. Ann, mbe boleh kongsi pengalaman/tips2 untuk berniaga secara online nie. Ataupun boleh jugak share some info tentang kelas secara online ke, dan manafaat belajar secara online. kelebihan dan jugak ermmm masalah2 yang mungkin timbul...

sekadar memberi pendapat..hiikkss..

~Pn Ann~ said...

Honeyzee,
Insya-allah..kadangkala takut nak pegang amanah orang...

~Pn Ann~ said...

Maklang,
Terima kasih...alhamdulillah...idea semakin mencurah-curah...

~Pn Ann~ said...

Salmi,
TQ atas input yang diberikan...amat membina..apa pun artikel untuk bulan ini tidak dapat submit ke Majalah IM..saya memang bz dengan tempahan..hingga tiada masa nak menulis...