Tuesday, February 10, 2009

FREE PATTERN - French Knot

Saya dapati, mereka yang belajar sendiri...hasil jahitan kurang memuaskan..berbanding mereka yang hadir kelas. Mereka yang datang belajar...dapat laa ditegur mana salah mana betul...mereka yang belajar sendiri nie...tidak ketahui mana silapnya...malahan tips nak 'handle' reben pun tidak dapat kita sampaikan....maka itu...saya berikan FREE PATTERN Jahitan French Knot..untuk anda praktikkan teknik jahitan ini. Teknik jahitan ini memang banyak dijahit dan merupakan salah satu jahitan untuk hiasan atau untuk penuhkan corak sulaman reben.

3 comments:

Aku_tulip said...

salam Pn Ann...jgn la buang..klu bg kat saya...saya terima tu..cantik..

~Pn Ann~ said...

Aku_Tulip,
meh mai kedai...

Aku dan Sulaman said...

simple jer tp sweet sgt!!..