Tuesday, January 28, 2014

FELT BAG

Salam sejahtera pengunjung blog...alkisah kali ini ialah tentang my hobi Felt Craft...dah lama tak berkraf..ini pun buat sebab tangan kanan saya sakit dan Doktor nasihatkan tangan perlu rehat dan TIDAK boleh menyulam...saya kena "Carpal Tunnel Syndrome"...dah lama rehat...sambil2 rehat tu laa...buat felt craft...

Asalnya buat bag telekung untuk anak iaitu Amira dan Annisa...entah macam mana ramai plak yang suka...saya guna 100% Felt Polyester yang jenis keras...





Ada lagi beberapa paten yang lain...akan menyusul..tengah proses siapkan tempahan pelanggan...jika berminat nak menempah..boleh sms atau email atau whats up di 012-6819435.

1 comment:

Akeyla Azmi said...

wahhh :D
cantiknyaaaaaaaaaaa <3