Monday, May 6, 2013

RIBBON EMBROIDERY GIFT BOX

Salam sejahtera pengunjung blog...lagi..koleksi kotak sulaman reben..semua ini teknik jahitan sulaman reben baru...belum ada lagi dimana-mana buku saya...insya-allah..coming soon didalam buku terbaru yang akan diterbitkan pada tahun 2014...










 
Bila dah ada iron cutter...kerja menggunting dan membentuk tepi reben menjadi lebih mudah...tidak perlu untuk saya bakar dengan menggunakan lilin...saya harap, pelanggan saya puas hati dengan produk ini.

3 comments:

Fadzillah said...

Cantik sangat hasil sulamannya...

Diari Ann said...

Fadzillah,
Terima kasih...

Noor Ali said...

Assalam Puan. Saya salah seorang peminat Puan. Kalau tak keberatan boleh tak bagitau macamana rupanya iron cutter, harganya dan kat mana nak beli di KL ni. Kalau menyenangkan kerja saya pun nak cari juga.