Friday, December 21, 2012

HAND BOUQUET RIBBON FLOWERS

Salam semua pengunjung Blog, alhamdulillah...Hand Bouquet ini mendapat sambutan dari pelanggan, maka saya buat paten bunga baru untuk lebih pilihan. Jambangan bunga pegang ini ada 13 kuntum bunga dengan ukuran tinggi 10 inci dan lebar bunga 7 inci. Bunga dari satin reben dan ditengahnya saya letak manik berkilau. TIDAK semestinya untuk bunga pegang pengantin, malah boleh dijadikan hiasan rumah atau hadiah harijadi.






  • Harga Satu Jambangan Bunga = RM85.00.
  • Kos Penghantaran / Pengeposan adalah PERCUMA sempena PROMOSI PRODUK.
  • Tempoh Promosi sehingga 31/01/2013.
  • Jambangan bunga reben ini menggunakan kualiti reben, tahan lasak dan tahan lama serta warna reben TIDAK akan luntur. Paling PENTING, Bunga TIDAK akan LAYU dan SEGAR SELAMAnya dengan aroma bau bunga ros.
  • Produk di pek dalam kotak plastik. Ini bermakna anda boleh simpan dengan selamat.
  • Jika anda ingin jadikan hadiah Hari Jadi kepada Emak, Kakak, adik, emak saudara atau sesiapa saja, PERCUMA Handmade Brithday Card.
  • Jika anda berminat nak beli, sila email foto pilihan bunga.
  • Kaedah Bayaran MAYBANK2U Akaun No. 164481084822.
  • ATAU CIMB Bank Akaun No. 12100002387054.
  • Jangan lupa email ke zsi_trading@yahoo.com atau sms ke 012-6819435 informasi bayaran, nama penuh anda dan alamat pengeposan.

  • Jika stok pilihan bunga sudah SOLD, maka anda boleh request untuk   buat semula paten yang sama.
 

8 comments:

Ayu azmir said...

cantiknya

Diari Ann said...

Ayu,

Terima kasih.

Azreen Afiza said...

Kak Ann... so sweets. Semanis orangnya. Hasil tangan sifu x pernah menghampakan.

kasih abadi said...

puan, kedai yg puan rencana nk buka dh beroperasi ?

kasih abadi said...

puan, kedai yg puan rencana nk buka dh beroperasi ?

Diari Ann said...

Azreen,
Terima kasih...

Kasih Abadi,
Kedai tu tak jadi buka...setelah bincang dengan suami...lagi pun tempahan pun dah banyak...tak dapat nak berikan tumpuan..selain masalah kondisi kesihatan.

Aishikin said...

cantiknya....

Aishikin said...

Pn Ann... saya berminat sgt dgn hand bouquet ni... ada buku utk item ni tak...? atau ada cara tak utk nk menuntut ilmu ni... hihi.. mekasih...