Sunday, February 5, 2012

BUKU VARIASI SENI SULAMAN REBEN

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Allah swt, akhirnya buku ketiga saya akan berada di pasaran penghujung bulan Februari 2012. Buku yang bertajuk "VARIASI SENI SULAMAN REBEN". Inilah rupa cover buku...ekceli...foto cover ini ada kesilapan ejaan nama saya...apa pun...yang finalnya...pastikan anda dapatkan buku penulis Suzana Mustafa...harga saya belum ketahui lagi...insya-allah...bila sudah dimaklumkan..saya akan war-warkan disini. Sebagai penghormatan saya kepada anda...100 pembeli buku yang pertama akan layak menerima penanda buku ini...Bookmark ini adalah 100% my handmade tauuu....bukan beli siap...so...sesiapa yang berikan nama dulu...maka itulah saya masukkan dalam list untuk menerima bookmark ini... Tunggu eekkkk...buku ini yang bakal berada di pasaran...pasti tidak akan mendukacitakan anda dengan isi kandungan buku yang menarik dan tertarik...insya-allah...

16 comments:

zarina said...

Saya pengumpul bookmark.. nak nak nak..saya nak beli buku ni

wani said...

saya nak!!!
susilawani@gmail.com

CikTie said...

salam pn.ann, seperti biasa...ciktie pasti nakkan buku karya pn.ann. Utk ciktie satu ye..

zsa said...

Salam Puan.. untuk tambahan koleksi saya dari karya Puan...Saya nak 1... TQ.. ;)
nuur_77@yahoo.com

Diari Ann said...

As'salam Semua,

Insya-allah..saya akan update harga buku...sesiapa yang confirm beli..maka dapatlah hadiahnya...

Kak Ina said...

pn ann..kak zarina juga tau! put my name in your list :)))...kak ina mmg pengumpul buku pn ann juga...bangga tau jadi anak murid pn suzana mustaffa!!!...

senseiisya11 said...

Salam Pn Ann,
sy bermint dgn buku ini
senseiisya11@gmail.com

Tun said...

salam puan Ann, saya Hidayatun, pun nak satu naskah buku puan Ann. email saya di idatun@yahoo.com

rina said...

salam pn Ann! saya pun NAK!!!! email saya sharina_73@ymail.com

rina said...

salam pn Ann! saya pun NAK!!!! email saya sharina_73@ymail.com

sayarasalakan said...

bila nak kuar ni... harap harap tak terlepas dapat bookmark handmade Puan

Cek Mai said...

assalam..sis..hg buku ni bpa yer?..blh sy dptkn st?

Ummi Alia said...

salam..saya pun nak tambah koleksi. tgk cover books je tertawan dah. Tempah 1 + gift ya!
t email : alyanurfh@yahoo.com

IKIN said...

Salam Pn Ann....saya pon nk!!!email saya ikin1878@yahoo.com.my..tq

ati izz said...

salam.. puan ann, saya pon berminat dengan buku ni.. satu lagi saya nak order jugak buku "Buku Jahitan Asas Sulaman Reben".. dah puas cari, x jumpa... saya dah ada buku "Buku Bunga Reben Jilid 1".. nanti kalo dah keluar yang baru ni.. boleh pos sekali buku "Buku Jahitan Asas Sulaman Reben".. ni email saya ye.. aweq_ieypoh[a]yahoo.com .. thanks..

nina said...

dah keluar ke kt pasaran buku ni?.. mph ke.. popular ke