Tuesday, October 4, 2011

BENGKEL LANJUTAN SULAMAN REBEN 29/10/2011

Bengkel JAHITAN LANJUTAN SULAMAN REBEN akan diadakan ;
  • Sabtu, 29 OKTOBER 2011.
  • Jam 9.30 pagi - 5.30 petang.
  • Lokasi bengkel - Bandar Sungai Long, 43000 Kajang. Sila email ke zsi_trading@yahoo.com untuk dapatkan peta lokasi bengkel.
  • Yuran bengkel - RM200.00 (Bahan Jahitan sendiri) @ RM250.00 (Bahan jahitan disediakan).
  • Silibus jahitan - Peserta akan diajar teknik jahitan Lanjutan Sulaman reben seperti foto diatas.
  • Jika anda berminat, sila email ke zsi_trading@yahoo.com untuk pendaftaran dengan berikan nama penuh dan H/P no. anda.
  • Tempat TERHAD untuk 10 peserta sahaja.
  • Jika anda memerlukan pengangkutan untuk ke tempat lokasi, sila maklumkan.
Peta lokasi bengkel ~ Sila email ke zsi_trading@yahoo.com untuk dapatkan peta lokasi bengkel.

5 comments:

Noriah Husin said...

salam, Puan Ann. Ada bengkel lagi tak in November dn december. Saya insyaallaah ada kat Msia.

Diari Ann said...

kak Noriah,
Bulan November & December, saya tidak dapat adakan bengkel sebab sibuk dengan preparation produk. Melainkan individu kelas weekdays..insya-allah.

eyewin creative said...

akak bengkel lanjutan ader 29 oktober kan... tp mcm saya ni xde asas lagsung... mcm mane nak join kak?

Diari Ann said...

eyewin,
Bengkel Jahitan Asas baru sahaja berlalu iaitu pada 1/10. Saya akan adakan sekali lagi bengkel jahitan asas. Tarikh..saya akan update di Blog ini.

haliza said...

cantiknya...nak try la bgkel asas..nanti update ye..sy di putrajaya