Thursday, April 14, 2011

Makluman Hadiah Cabutan Bertuah

Saya ada maklumkan kepada pembeli EBook Jahitan Sulaman Reben ada CABUTAN BERTUAH...setelah difikirkan kembali...kesian pula pada yang tidak bertuah...hehehhe...maka untuk membuatkan agar semua bertuah...maka saya akan email MINI EBOOK Jahitan Sulaman Reben Bunga Ros iaitu terkandung dua teknik jahitan bunga ros yang belum saya paparkan lagi di blog ini dan juga di facebook. Maka anda sebagai pembeli yang bertuah akan merasa bertuah sebab menerima EBOOK berkenaan....insya-allah...saya akan selesai siapkan by end of April ini dan anda akan menerimanya dalam bulan May 2011....

11 comments:

zaliana said...

molek sgtlah tu puan..baru semua rasa bertuah...teknik apalah tu agaknya yer :)

euphoria said...

Utk semua yg beli e-book ke Sifu? waw.. bestnya kalau centu!

:)

About Me said...

auwww...mudah-mudahan saya diantara yg bertuah yea.....amin3x

~Pn Ann~ said...

saya usahakan agar semua pembeli EBook akan dapat Free Gift Mini EBook...insya-allah...

Djari Kreatif said...
This comment has been removed by the author.
Djari Kreatif said...

saya pun tergolong dlm golongan bertuah gak kn Pn Ann?? (aida_razli)

isya said...

woww... best.. xsabar nak dpt hadiah.

Bal aka Zai said...

wow..yahooo..

Kak Ina said...

waaa,,,berita baik nie...rasa bertuah pulak bila pn ann rasa semua bertuah memiliki haeiah darinya sempena hari tbu tu pn ann...tq2 pn ann...bisanya kalau ada cabutan bertuah mmg tak pernah bertuah pun kak na nie...tapi bila dah pn ann war2 dapat semua..rasa seronok sangat!!!

Nadya Aqilah said...

waaa bagusnya...sy harap sy lah diantara yang bertuah tu...auww...

IKIN said...

bilalah saya nk dapat yea...