Tuesday, February 22, 2011

Jambangan Vantage Rose

Jambangan Vantage Rose...setelah 10 tahun sulam reben...inilah sulaman reben bunga ros yang paling-paling saya suka sekali...benar-benar memenuhi kehendak saya kerana berjaya menghasilkan sulaman reben yang nampak bunga hidup... Jahitan ini tercipta apabila saya perlu siapkan contoh jambangan bunga reben untuk dijadikan Hiasan Dinding (Frame) dan untuk dihadiahkan kepada Isteri Menteri Kem Pem Luar Bandar dan Isteri Menteri Besar Perak. Sewaktu persembahan...jenuh dibelek-belek oleh pegawai-pegawai kerana mereka dok ingatkan bunga betul...hehehhehe....

15 comments:

Kuazue Mohamad said...

As salam..
Tahniah sifu.. cantek tul !!

DiLLa said...

Tersangatlah cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

CikTie said...

yes....setuju. TERCANTIK!!!!

DeLLa said...

antara semua2 bunga reben puan ann..ini la yg plg gojes....sukaaaa

euphoria said...

mmg menarik utk dicuba :)
best la cikgu. :)

DiahRothman said...

AsSalam, truly looks real....... Lovely!

Kak Ina said...

pn memang dicipta Allah utnuk menghasilkan yang indah2...sangat cantik pn!!!!!

ROSLITA said...

mmg betul...dlm byk2 hasil tgn Pn Ann..ni yg paling hebat.Masya Allah..

Vida Costura said...

Suas peças são absolutamente perfeitas. Lindas. Você vende seus curso para o Brasil?

Abraços

Eilane - Brasil

fisya2000 said...

Subhanallah!!

Cantik sungguh sulaman, Puan Ann.

~Pn Ann~ said...

Salam Sejahtera untuk semua...

Nak jawab satu persatu...banyak sangat...apa pun..terima kasih dan terima kasih dari saya...

Kadangkala...idea ini datang secara tiba-tiba...bila dapat aje...terus jahit tanpa henti...apa pun satu kepuasan dan satu ketenangan di hati apabila berjaya menghasil sesuatu yang indah.

Cemmomile said...

Cantiknya..mcm tak percaya jer boleh terhasil sulaman reben yang sebegini real. Tahniah kak ann. Smoga Allah terus melimpahkan idea2 yang baik utk akak.

mariani yawaris said...

subhanallah.... cantiknya.sememang nyer Allah tlah menganugerahkan kak ann dng bakt yg x terhingga... mudah2an ianya akan memebri semangat dan inspirasi buat kami semua yg baru nak belajar ni.... buat kak ann, semoga Allah akn sentiasa melimpahkan idea yg lebih hebat utk kak ann terus berkarya...

peace said...

memang hidup

Yati Hassan said...

salam..

sgt cantik...keep up yea...buat macam2 lagi bunga..