Wednesday, January 13, 2010

Sulaman Reben Set Pengantin

N3 kali ini ialah hasil jahitan pembantu saya Noraiza Dahlan. Set Pengantin, sarung bantal, bantal peluk, comforter dan cadar katil ropol...agak payah juga untuk beliau siapkan semuanya...apa pun...bila dah siap...itulah hasilnya menarikkan... Foto diatas pula ialah langsir...dijahit Sulaman Reben di kepala langsir...Actually projek ini dah lama kami nak buat...oleh sebab tiada masa nak buat...maka saya memang syorkan Noraiza buat untuk dijadikan salah satu koleksi produk Sulaman Reben kami... Jika sesiapa minat nak tempah boleh maklumkan...tetapi yang jahit BUKAN saya laaa...of course pembantu saya...hehehehhe....jika nak saya yang jahit...harganya sudah tentu double dari pembantu....hehehhee...

4 comments:

Cemmomile said...

Cantiknyer... kalo de rezeki nnti, Ina nk tempahlah ngn akak...

~Pn Ann~ said...

Cemmomile,
biasa ajaaaa....kena inform 3 bulan sebelum tarikh perkahwinan berlangsung...

HONEYZEE said...

canteklah PnAnn set cadar tu ditambah dgn sulaman reben. melalui pengalaman pertama saya menyiapkan kelengkapan utk bilik pengantin Nov lepas (cuma takde sulaman reben)ia memang bukan kerja mudah. sudi2lah jengok blog saya ya PnAnn.

~Pn Ann~ said...

Kak Zee,
Saya dah ziarah blog akak...menarik juga cadar yang dijahit labuci...kerja yang penuh kesabaran dan ketekunan...