Background

Jom Follow My Blog

Follow by Email

Tuesday, January 12, 2010

KAIN FELT

Saya akan update warna-warna kain felt yang akan dijual. Serta bahan-bahan craft kain felt. nantikan kemaskini info.

10 comments:

ComeyBelako said...

i have been working on handmade jewelries as my hobby. rasa macam teringin plak nak main dgn kain felt ni.

~Pn Ann~ said...

ComeyBelako,
cuba jangan tak cuba...hehehhehe...

zuraidah roli said...

bagusla blog awak daripada blg awakla saya tertarik nak buat sulam riben...so bagila banyak tip untuk buat sulam riben ni sbgai panduan saya dan orang lain

nini said...

hye..
sy juga akan jual kaen felt mulai 1 januari 2011 ni.. hrga yg murah ditawarkan ..

elieynz said...

saya nak letak banner awak atau button di blog saya bagi memudahkan saya datang ke blog awak, boleh? atau saya letak sendiri?

Dyana Shoppe said...

cm ne nak dapatkan kain felt?? sya yg jual bleh email dyana? yana_rie@yahoo.com

Button Planet said...

Button Planet juga telah menjadi dealer felt utk kawasan sekitar Shah Alam dan kawasan2 yang sewaktu dengan nya...baru dapat supply semalam..nnt boleh lah beli direct dari kami...

Button Planeteers..
http://www.buttonplanetent.blogspot.com/

cda said...

salam...
saya pun ade jgk jual polyster felt, jadi kalian bley dptkan di sini jugak...
http://cda-craft.blogspot.com/

Yaya Zara Collection's said...

saya nak beli katalog / buku panduan berkenaan dgn kain felt...cara nak buat aneka benda yg cute2..tq..kat mana nak dptkannya...:-)

mystitchycraft said...

salam..saya pun ada felt sekitar kl, cheras, btho, balakong, dan sekitarnya.. update soon