Monday, January 11, 2010

Felt Craft Cake

Sila..sila..sila lah makan yee...kek paling sedap dari bahan "felt"...kek strawberry dan kek cokelat...boleh pilih....sila laa yee....hehhehehhehe..... Kek nie simpan dalam kotak plastik...dari jauh pandang...memang nampak macam real aje...oleh sebab ianya dari bahan Kain Felt...saya plak tidak mahu dijadikan dekorasi yang tersimpan dalam kotak aje...maka kain felt tu...saya spray dengan perfume...at least ada gak gunanya...selain deko atas meja..boleh gak dijadikan pewangi rumah.... Ini pula bekas serbaguna...saya buat bentuk ala-ala limau nipis...boleh juga dijadikan hiasan bekas kek tipu...la nie tengah buat alas meja bentuk buah epal...nantikan ekkk...saya akan paparkan foto hasil kraftangan saya....

7 comments:

lia said...

WOW!cantik sgt!mcm real je..rasa nk mkn plak..

~Pn Ann~ said...

lia,
jangan rasa...itu kek tipu...hehehhe...

EMAIL: said...

dasat tul la kak....fuh...rasa nak buat je...huhu...tapi x pandai. akak ada nak buat kelas x? hehe

~Pn Ann~ said...

email,
setakat nie belum nak buat kelas untuk Felt Craft lagi...insya-allah..coming soon kot...jika ada masa...saya akan paparkan tutorial di blog ini..

Sweetlilcraft said...

cantik sgt kak. Tangan akk mmg seni sgt2.

~Pn Ann~ said...

Sweetlilcraft,
terima kasih...anda juga kreatif...jom kita sama-sama kongsi kreativiti...

syaaz said...

salam...kak...cantiknyer hasil tgn akak...wish i could b as you...huhu