Tuesday, January 26, 2010

COMING SOON !

Nantikan kemunculan BUKU ke-3 saya ~ "Jahitan Sulaman Reben Siri 2" (Ribbon Embroidery Volume 2). Sinopsis buku ~ terkandung 13 teknik jahitan sulaman reben pertengahan dan beberapa paten sulaman reben. Buku ini adalah dua versi bahasa..iaitu BM & BI... Insya-allah akan berada dipasaran...nantikan ekkk... Buku "Jahitan Sulaman Reben Siri 3" (Ribbon Embroidery Volume 3)...Insya-allah...buku ini akan berada dipasaran pada bulan May 2010....saya kini tengah kompilasikan beberapa teknik dan jahitan Sulaman Reben lain dari lain untuk isi kandungan buku diatas...saya akan warwarkan apabila sudah berada di pasaran....Kedua buku diatas adalah hasil sentuhan saya sendiri...maksudnya...saya laa yang akan publish dan juga distributor...untuk buku sendiri...Buku diatas TIDAK sama dengan buku "e-book Paten Sulaman Reben"...buku e-book hanya dipasarkan melalui internet sahaja...TIDAK dalam bentuk "hardcopy"....selain itu...e-book berkenaan hanya memaparkan "paten-paten sulaman reben sahaja" dan bukannya teknik-teknik jahitan...harap jangan salah faham yeee....rujuk dengan betul tajuk buku...selain itu...BUKU-BUKU ini hanya laaa "bimbingan" untuk anda...samada... anda boleh lakukannya atau tidak...bukan buku yang harus jadi penentu...sebaliknya diri anda sendiri...sejauh mana boleh lakukannya dengan bimbingan dan panduan buku-buku itu.

16 comments:

CikTie said...

tahniah pn.ann! tak sabar nak memiliki dan tgk isi kandungan buku tu.....!Tengok cover pun dah teruja ni....!!! bangga sangat dengan bakat dan usaha pn.ann...!

Rai said...

waaa..xsabar nk beli... ada tak pattern cam pic banner pn. ann

Suzana said...

wahhhhhh.... tak sabar nak miliki buku2 tu.... congrats sifu!!.... caya laa... speechless dah nih....

ROSLITA said...

tak sabarnyer nak beli buku ni...Buku sulaman reben yg siri 1 dah ada...nak beli pulak yg kedua & ketiga dan seterusnya...Tahniah Puan Ann...Jgn lupa war2 kan pada kami....kalau arini kluar,...skang jugak saya g beli...

Blue Damask said...

salam PnAnn..
adeiii, tak tahan tengok cover buku tu.. suka sgt laaa warna purple nihhh.. kena masuk dlm budget next mth siap :-)

iren

euphoria said...

Cikgu, aaaa... saya siap2 booking 1 copy each yea... sekian time kasey!!! hihih

Diesha said...

aaa..kita nak juga....huhu..rugi tak beli ni... :)

HONEYZEE said...

yang ditunggu dah tiba...ni tengah sabar ni PnAnn...reben2 kat rumah ni tengah dok tunggu jugak tu...hehehe

m00n @li said...

tahniah tahniah tahniah n tahniah...
best2...masa pi kelas Pn. Ann hari tu, dah tengok dah kat board ada gantung cover siri 2 siri 3 beberapa keping yek...(tak ingat plak)...cantik sangat! tak sabar nak beli nak tengok isinya....

karanfilnakis/ribbonembroidery said...

Congratulations!!!! Suzanna

halizda said...

tahniah Pn Ann. tak sabar nak beli ni.nnt klu dah kuar bagi tahu le ek.

~Pn Ann~ said...

Nak jawab satu persatu banyak sangat...apa pun jua...TQ & TQ...insya-allah..bila siap aje printing dan mula untuk diedar..saya akan uar-uarkan di blog ini dulu...

Tanpa sokongan anda semua..pastinya buku ini tidak akan tercipta...

Kak Ina said...

eiii tak sabar nak memiliki ke dua dua buku pn ann nie!..tahniah pn ann

ainul said...

salam puan ann.tahniah diucapkan.nanti tolong beritahu bila tarikh mula diedarkan ya....

Mayaa Bisz said...

puan ann, dah keluar ke dua buku ni ? kat mana nak dpat ?

Adik Nor said...

Pn Ann, kedua2 buku ni dah release ker? sy try cari kat kedai2 takder pun. Cuma buku bunga reben dan buku asas sulam reben jer yg ada.