Wednesday, December 2, 2009

PENCARIAN PEMBANTU

ADA SESIAPA BERMINAT TAK ?...saya perlukan pembantu untuk jahit Sulaman Reben Sarung Kusyen design terkini...iaitu bunga-bunga ros berkelopak untuk sebuah pasaraya di Luar Negara...kuantiti order banyak...jika ada sesiapa berminat secara serius dan komited...tolong call me atau email...saya akan ajar kepada anda semua teknik yang terkini...dengan SYARAT KERJA DENGAN SAYA...hehehhe...saya alu-alukan kalian join me...sebabnya..anda mesti bangga apabila jahitan sendiri berjaya masuk pasaran Luar Negara...tempat elit gitu...

41 comments:

mizah said...

sonoknyer..tahniah pn ann..xble nk offer dir coz tgh blajo2 wat..tp teringin btl nk wat roses kelopak2 tu

peace said...

attention kawan2 yg kreatif kat luar sana. Rebut la peluang keemasan ni.

p/s:hehe..diri sendiri tak sanggup sekalipun berminat sebab tak kreatif;-)

euphoria said...

aiseh cikgu... utk org2 keje fulltime study parttime mcm saya ni.. tak terkejar laa... ruginyeeee rasa.. isk..
Tahniah cikgu, dapat menembusi pasaran antarabangse.

Azie said...

ann, kalo aku still SAHM, harus aku htr resume kat ko.. tp now dah keje, takut tak menang tangan

Chah said...

alaaa...kalau tk kena bagi 100% komitmen memang saya sanggup, tapi terikat dengan kerjaya yang tak tkdela berjaya sgt ni, hmmmm... ruginya..

apapun, tahniah & syabas ya puan..

kalau ramai2 tk boleh ke puan? contohnya order tu 5000 pcs, puan ajar 4,5 orang then boleh bagi ikit sorang untuk buat tu.

D' Cottage Crafts Inahaiqal said...

Hati dah kalbu merintin untuk membantu, apakan daya bukanlah daku... Cak pong cak pong.. dondang la sayang Pn Ann.. hehe

Anak dara, mak dara kat luar sana yg punya masa, ambillah peluang ini.. byk yg boleh belajar ni...

Kuazue Mohamad said...

sifu... saya nie layak tak??

LyDia DeLia said...

lydia cm berminat la..

~Pn Ann~ said...

Mizah,
boleh saya ketahui...skill anda tahap mana ?

~Pn Ann~ said...

peace,
itu laaa...saya masa dapat offer nie... terkedu tak terkata...alhamdulillah sangat-sangat...boleh bangga gak laa...produk kita berjaya masuk pasaraya di UK...bukan senang tuuu...bila dah dapat nie..saya memang nak kumpulkan sesiapa yang berminat...bersatu..dan all out ke pasaran lain..laa nie tengah close deal di Canada dan Turki...

~Pn Ann~ said...

euphoria,
tu laa saya memang mencari yang boleh buat secara full time..sebabnya tempahan nie..ada continuation...

~Pn Ann~ said...

Azie,
hehehhe...kalo hang berhenti kerja...lagi banyak corong-corong rezeki yang akan hang nampak...masa tu..sure hang akan kata..."kalo aku tau le...dulu lagi dah berhenti kerja.."...hehehhehe...

~Pn Ann~ said...

Chah,
macam mesej saya diatas...ekceli..saya sendiri dah tak larat nak stitch...banyak sangat permintaan...saya sanggup sub kepada sesiapa yang berminat untuk berikan full komitmen..income RE nie memang lumayan..asalkan ada minat dan idea yang menarik...

~Pn Ann~ said...

Ina,
saya nie banyak yang minta supplykan produk...saya aje yang tak mampu nak bekalkan...tu yang laa nie tengah close deal dengan "gomen" nak buka satu Pusat Pengeluaran Produk Kraf yang merangkumi RE, Manik, Kerawang etc..

~Pn Ann~ said...

Kuazue & Lydia,
Jika kalian boleh berikan full komitmen..saya oke..sudi ajarkan secara percuma..dengan syarat buat produk untuk saya..

Suzana said...

salam puan ann... rasa berminat... tapi sayang pulak nak berhenti kerja.. tapi kalu puan ann ajor saya rasanya saya boleh cuba n siapkan ikut time..sebab kat opis kerja saya tak byk sgt... dah ada orang buatkan...

Suzana said...

salam puan ann... rasa berminat... tapi sayang pulak nak berhenti kerja.. tapi kalu puan ann ajor saya rasanya saya boleh cuba n siapkan ikut time..sebab kat opis kerja saya tak byk sgt... dah ada orang buatkan...

isya said...

salam pn ann..mmg berminat tp xkretif la. klu boleh buat part time nak sgt2 . rasa skrg byk masa free .

Kuazue Mohamad said...

wokey pn ann... tapi part time jer... en hubby tak bagi skrg wat full time.. tgk skill dulu ti cemana.. leh gak nak try menyumbang wat sifu... yang penting dapat ILMU....

Kuazue Mohamad said...

nanti sifu gi tau mcm mana saya leh bantu n bila n dimana nak Pn ajar.. Insya Allah saya turun KAJANG... dapat ILMU leh ler wat apa aje nak tolun sifu.. membantu diri sendiri disamping membantu anak MELAYU kita cam Pn ANN... heheh tak sabar nyer....

Saya tunggu jawapan SIFU... email saya: t.azuriyah@gmail.com

azzanku said...

salam...
saya berminat sangat, tetapi tinggal di tg.malim perak.. boleh kee?? saya suke sgt dgn kerja mcm ni.. skrg buat jahit manik aje.... leh hubungi saya di Azzanku.blogspot.com @0123075174

azzanku said...

bolehke?

mizah said...

salam puan ann..xtau nk ckp thp mane lg..hehe..tgh wat sarung kusyen..mmg btl kt pn ann blajo dr buku x same dgn orgnyer..saya dh ade 2 buah buku pn ann..tgg pn ann bukak class nnt

Kak Ina said...

wah! bestnya dapat kerja dgn cikgu...kalau kak ina nak buat full time boleh ke cikgu...skill kak inatak tau nak nilai sendiri.sekarang nie pun memang tak buat kerja apa kat rumah.ada beberapa hasil kerja saya di blog kak ina http://inazarena.blogspot.com

~Pn Ann~ said...

Suzana aka ryanna,
hang nyer hasil kerja dah banyak improvement hasil pembelajaran online di AON...so..tiada masalah untuk saya ajar anda...nanti saya sms..maklumkan tarikh kelas...

~Pn Ann~ said...

isya & kuazue,
nak ajar..memang boleh..sebaiknya biarlah full time..sebab saya kena ikut production...jika part time nie..saya leh tau berapa byk anda boleh hasilkan dalam sehari...lagi pun..bukan supply untuk UK sahaja...ada dua negara lagi saya dapat...

~Pn Ann~ said...

azan,
pernah belajar sulaman reben tak ?

~Pn Ann~ said...

mizah,
email kepada saya hasil jahitan sulaman reben yang pernah buat..saya nak nengok..

~Pn Ann~ said...

kak Ina,
memang kena touch-up...apa pun kak Ina...full time house wife kan ? kalo nie..senang sikit...

akma said...

Pn.Ann....saya berminat tapi terikat dengan kerjaya...rugi rasanye peluang keemasan yang ada nie....

niknurfaizah said...

berminat sgt tp baru nk blaja sulam reben.available full time.keje ni bt kat mane?sya stay kg baru.

Kak Ina said...

iya pn ann, kak ina full time house wife..kalau dapat kerja yg kita minat lagi seronok duk rumah sambil cari pendapatan...

jangan lupa smskak ina tarikh bengkel nanti ya pn ann...

isya said...

huhuhu.. xpa la xda rezeki lg.plan mmg ada nak jd full house wife.

Roslina said...

Salam Pn Ann

Saya berminat jugak.

mydeleila said...

waaa.... bestnyaaa kalau dapat keja ngan pnAnn... teringin sangat2 tapi ngaku dah tak de masa dah. kawan2 kat luar sana tu.. rebut la peluang ini...

HONEYZEE said...

wah PnAnn...seronoklah...mcm nak join tapi kan sayangnya akak diluar Msia lak...terlepas peluanglah nampaknya...

halizda said...

wah..makin murah rezeki pn.ann. Alhamdulillah. saya pun berminat sgt nak join tapi tue le komitmen ms le plak.

Wan said...

salam pnann..wan72 sini..mmg minat sgt dgn kraftangan mcm nih..tp wan xtau langsung menyulam reben..xpenah blajar pun..jaet manik bleh la..tp xsamakan..tingin nak join keja ngan pnann..bleh ker..trima ker wan nih..wan mmg fulltime hse wife cum dreba anak2..hee..kalo pnann sudi ngajo..wan lg la sudi nak blajo smbil bekeje dgn pnann..

KasihAnakIbu said...

saya kerja, tp berminat nak buat part time, asas ade la sikit.. boleh ke join..

ros_jinjang said...

salam Ann.sy ros dr jinjang.tringin sgt nak keje dgn u.syg nya sy x dpt gi klas adv.apapun tahun dpan ada klas 2 sy x nak tangguh lagi.suka lah sy jika sy dpt keje dgn u.sbb masa ni sy surirumah spenuh masa.keje sy hanya menyulam reben je.harap ann dpt pertimbangkan.

ros_jinjang said...
This comment has been removed by a blog administrator.