Monday, December 28, 2009

Felt Craft

Dah mabuk plak buat Felt Craft nie...hehehehhehe...sementara tunggu tangan nie baik pulih sepenuhnya...selepas nie..mungkin masuk balik dalam kotak laaa....bila idea dah mai bertalu-talu...macam-macam nak buat...minta tolong my maid jahitkan untuk kuih yang perlu dijahit...lelain tu...hanya guna glue UHU aje...kalian cuci mata ekkk....

9 comments:

ENA said...

Cantiklah....Puan Ann tak nak wat kelas utk felt craft plak ker.....

euphoria said...

arghhhh tolong tolong!!! rasa nak makan kek pulak tgk gambar kali ni huhuuu :D

Maia said...

adooiiii.. nampak sedap.. lapar pulak jadinya...

Suzana Mustafa said...

Ena,
insya-allah...sebab ramai plak yang minta saya adakan Bengkel Felt Craft.


Euphoria & Maya,
hehehhehe...tu laa..sampaikan anak jiran pun termakan...sebab dok ingat biskut betul...

Primrose Touch said...

eemmm, sedapnye....rasa nak makan la...

Nur said...

Isy ish, macam-macam kueh dan biskut ada. Kreatif betul Puan Ann ni. Sayang saya tinggal jauh. Kalau tak, teringin saya nak join kelas puan.

Suzana Mustafa said...

Rina,
bulan puasa nanti..saya upload kuih canggih....hehehhehe

Suzana Mustafa said...

Yati,
coming soon...kek plak...

Hani Syahida ✿ said...

wahhh..nmpk real...leh ajar?