Monday, December 28, 2009

Felt Craft

Dah mabuk plak buat Felt Craft nie...hehehehhehe...sementara tunggu tangan nie baik pulih sepenuhnya...selepas nie..mungkin masuk balik dalam kotak laaa....bila idea dah mai bertalu-talu...macam-macam nak buat...minta tolong my maid jahitkan untuk kuih yang perlu dijahit...lelain tu...hanya guna glue UHU aje...kalian cuci mata ekkk....

9 comments:

Ena said...

Cantiklah....Puan Ann tak nak wat kelas utk felt craft plak ker.....

euphoria said...

arghhhh tolong tolong!!! rasa nak makan kek pulak tgk gambar kali ni huhuuu :D

Maya said...

adooiiii.. nampak sedap.. lapar pulak jadinya...

~Pn Ann~ said...

Ena,
insya-allah...sebab ramai plak yang minta saya adakan Bengkel Felt Craft.


Euphoria & Maya,
hehehhehe...tu laa..sampaikan anak jiran pun termakan...sebab dok ingat biskut betul...

rina said...

eemmm, sedapnye....rasa nak makan la...

Yati said...

Isy ish, macam-macam kueh dan biskut ada. Kreatif betul Puan Ann ni. Sayang saya tinggal jauh. Kalau tak, teringin saya nak join kelas puan.

~Pn Ann~ said...

Rina,
bulan puasa nanti..saya upload kuih canggih....hehehhehe

~Pn Ann~ said...

Yati,
coming soon...kek plak...

hani syahida said...

wahhh..nmpk real...leh ajar?