Saturday, April 11, 2009

Wedding Gift

Cenderahati Perkahwinan ini adalah tempahan pada tahun 2006. Boleh dijadikan idea untuk Bakal-bakal Pengantin. Sulaman Reben diatas 'Congurated Paper'.

9 comments:

hobilerim ve ben said...

the very good ribbon embroidery ...

ZEEZEE said...

amboi maaaaakkkk PnAnn...manis2 dan cantek2 gabungan warna kotak dan reben2 tu..bunganya pulak...hmmm...tak tau apa nak cakap lagi lah..ikhlas ni..

DeLLa said...

Pn Ann...bestnye..sy dah beli paper ni..tapi tak pandai nk buat box..huhu..dok buat kad je..

~Pn Ann~ said...

Hobilerim,
thank you...it's simple embroidery..

~Pn Ann~ said...

Zeezee,
itu saya guna satin reben aje...reben yang mudah terdapat di pasaran...kebiasaannya saya beli di Kedai Bunga Reben...reben dia tahan lasak dan warna tak luntur...

~Pn Ann~ said...

Della,
saya ada shoot foto macam mana nak buat box...nanti saya cuba paparkan...

rosnani said...

cantiknya..... tak sabar rasanya nak tahu cara nak buat box... semoga Pn Ann bertambah ilmu dan rezeki yang melimpah ruah..

fisya2000 said...
This comment has been removed by the author.
fisya2000 said...

Puan Ann, Bagaimana membuat kotak? sulaman nye truz jahit d kotak ya.