Friday, December 5, 2008

Bengkel, Serkam, Melaka

3 comments:

Ms Anne said...

bestnyeee semua org ni..boleh belajar wat macam2...minatla cara nak wat beg tu....wat la tutorial pn ann...:)

~Pn Ann~ said...

Anne,

TQ kerana sudi baca my blog...sewaktu di WMC lama memang ada berikan tutorial online jahit bag...insya-allah..saya akan upkan semula..

Ms Anne said...

ok gak tu pn ann..tima kasihhh banyak2 sangat-sangat kat pn ann yg selalu murah hati dan tak lokek orangnya.:)
Anne rasa ramai yg baca blog pn ann ni tapi malas nak komen kot..hehehe
Pn ann ada buat RE kat baju tak? nak tengok kalau ada... Rasa macam tak sesuai la..sebab kain tertarik dan jadik berat sebab banyak riben..ker saya yg salah buat?